Mediul de afaceri face praf guvernarea PSD: Am stins incendii apărute artificial

8 Noiembrie 2019

Anul trecut nu a fost unul al construcţiei, iar Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR) a fost nevoit să se ocupe cu stingerea unor incendii apărute artificial şi propuneri care nu au avut neapărat legătură cu mediul de afaceri, a declarat, vineri, Florin Jianu, preşedintele CNIPMMR, informează Agerpres.

Potrivit acestuia, anul trecut, organizaţia pe care o reprezintă s-a ocupat mai degrabă cu analiza unor propuneri nerealiste venite din partea Guvernului.

"Anul 2018 a însemnat nu neapărat un an al construcţiei, ci mai degrabă am stins incendii apărute artificial probleme şi propuneri guvernamentale care nu aveau neapărat legătură cu mediul de afaceri, aşa că pe lângă firmele pe care le-am ajutat să se înfiinţeze, pe lângă activităţile noastre de training şi susţinerea tinerilor, am făcut foarte multe analize care au stopat foarte multe iniţiative. Am făcut un calcul: la fiecare cinci zile, făceam o analiză, pentru că ba era o propunere de amnistie, ba să băgăm oamenii de afaceri la puşcărie... tot felul de propuneri pe care am reuşit să le stopăm", a afirmat Jianu.

Detalii Aici

Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
La casele civilizate, nu vine nimeni la cina !!! Neinvitat !!!
09 Nov 19:48
Premaritza de ce e ”impartiala” cu banii lu’masa si cu banii poporului e sluga altora !!! Dupa cum sugerezi talica, AU OBLIGAT-O VACARII sa arunce cu banii in curtea turcilor ? Asa e ? Deci premaritza nu e interesata citi romani pot muncii de banii aia ci cum sa primeasca vacarii niste sume pe ascuns ?!!! Badia, si daca banii nu ajung la vacari ci tot la premaritza !??? Dupa cum banuiesc romanii nemincati ...
Răspunde
0 0
Ghici cine vine la cină ?
08 Nov 18:17
Dl „Ce facem cu valuta care”,care ce ? nu ne vin pusti ,avioane,rachete si fregate ,sa speriem muscalul ,că stiți ca e cam fricos.Primărita e imparială ,ca tot românul ,nu cumpăra autobuze si tranvaie din UE sau direct din SUA si nici de la Arad,pentru ca a ales Turcia,care le fabrică cu capital america,E o ocolire mascată a UE,pentru prietenul strtegic yankeu.
Răspunde
0 0
Ali
08 Nov 15:41
Un reportaj făcut de un Prost.
Răspunde
0 0
Ce facem cu valuta care pleaca aparent LEGAL din tara !???
08 Nov 15:10
Pe autobuze, rosii, vaccinuri, masini, confectii, mobila, ... unii au cumparat autobuze inainte de a le plati pe primele, au desfintat companii falimentare si au facut altele ... cum facem ca strainii au cumparat tara de la guvernanti !!! La pret redus !!!
Răspunde
0 0
Ași oprit transferurile de bani in SUA sau in statele sărace din UE ?Si culmea,ati venit la conducerea unui guvern de dreapta.
08 Nov 12:20
Vai domnule Jianu,m-ați speriat ,am crezut ca guvernul voia sa impoziteze veniturile ce se transferă din tară si dv ați pus piedică.Când colo ,DNA a murit,dar guvernul ataca investitori români,pentru nimic.Si asta mai si scrie presa,adică inepții dealdestea.
Răspunde
0 0
Ati stopat transferul banilor in SUA sau in statele sărace ale UE ?
08 Nov 12:18
Vai domnule Jianu,m-ați speriat ,am crezut ca guvernul voia sa impoziteze veniturile ce se transferă din tară si dv ați pus piedică.Când colo ,DNA a murit,dar guvernul ataca investitori români,pentru nimic.Si asta mai si scrie presa,adică inepții dealdestea.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?