Medicamentul minune pentru o mulțime de afecțiuni. Iată cât de benefică este această plantă!

4 Iunie 2018

Medicamentul minune, seva de mesteacăn este cunoscută pentru capacitățile sale deosebite care au fost testate de-a lungul anilor prin numeroase studii medicale și se poate utiliza atât intern, cât și extern pentru diferse afecțiuni. Iată câteva dintre nenumeroasele efecte binefăcătoare ale sevei!

Seva de mesteacăn este foarte bun tonic fizic și psihic. Pentru efecte benefice se administrează 2 ml de câte 2 ori pe zi, dimineața și seara, timp de 3-4 săptămâni la adulți, iar la copiii peste 10 ani, 1 ml de două ori pe zi, în acelaşi interval. Aceasta are o concentrația ridicată de glucoză și fructoză, aminoacizi, vitamina C, minerale (calciu, magneziu, mangan, zinc, fosfor, sodiu, fier).

Seva de mesteacăn, este un remediu bun și împotriva cancerului. Astfel, există mai multe studii care pun în evidență efectele antitumorale ale mesteacanului, în special ale sevei și ale scoarței acestuia.

Citește mai mult pe frunza-verde.roSubiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?