Mărturisirea terifiantă a lui Gheorghe Dincă. De ce ar fi ucis-o pe Alexandra

3 August 2019
Gheorghe Dincă
Gheorghe Dincă

Avocatul lui Gheorghe Dincă a relatat la Realitatea TV afirmațiile suspectului despre răpirea celor două tinere, Alexandra și Luiza, și despre uciderea Alexandrei. Declarațiile lui Dincă sunt șocante.  

Gheorghe Dincă ar fi crezut că cele două tinere pe care le-a răpit și pe care chiar el susține că le-a ucis sunt prostituate. Este ceea ce rezultă din declarațiile lui Dincă, a afirmat la Realitatea TV avocatul suspectului, Claudiu Lascoschi.

”Gestul lui este incalificabil. Nici el nu își explică cum de a putut să procedeze așa. Așa susține el”, a mai spus avocatul, care a precizat că suspectul are remușcări. 

În ciuda informațiilor care vehiculează un număr mai mare de victime pozibile, Gheorghe Dincă susține în continuare că a ucis două fete. ”El a negat vehement că ar exista mai mult de două victime”, a spus avocatul. 

DIICOT confirmă oficial: probele ADN din casa lui Dincă aparţin unei singure persoane

Acuzație: Cine sunt de fapt complicii lui Gheorghe Dincă

Avocatul a relatat cum a decurs uciderea Alexandrei, potrivit declarațiilor lui Dincă. 

”A văzut telefonul aprins. Așa declară el. Și-a dat seama că a sunat pe cineva și acesta ar fi fost motivul pentru care s-a certat cu ea și a lovit-o și ea a decedat ca urmare a acestei lovituri. (...) El zice că a mers la cumpărături ca să ia ceva de mâncare și să ia niște medicamente pentru Alexandra, că se simțea rău. Nu a mai cumpărat medicamente, doar de mâncare”, a relatat avocatul.Cu privire la cealaltă victimă, Luiza, avocatul a oferit o variantă mai puțin clară. ”Există o problemă. El zice că nu își aduce de culoarea părului ei. El recunoaște că ar fi ucis-o. Dar dacă este Luiza în mod sigur, nu știu să vă spun”, a spus avocatul.

 

 

 

 

 

 

 Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Dinca mai are multe de spus
03 Aug 18:28
Dinca mai are multe de spus, trebuie pazit sa spuna TOT! Sunt inca multe intrebari fara raspuns:
- cine a sunat rudele fetelor DUPA CE DINCA ERA DEJA ARESTAT
- DACA VOCEA LUI DINCA ESTE IN TELEFOANELE DATE FAMILIILOR
DACA CINEVA L-A ANUNTAT CA FATA SE DUCE LA OCAZIE SA SE DUCA SA O IA
SI ASA MAI DEPARTE
TREBUIE DESTRUCTURATA RETEAUA !
Răspunde
0 0
borfasi
03 Aug 15:48
Chiar daca ar starni nemultulirea unor cercuri aceasta bestie ar trebui condamnata la moarte.
Răspunde
0 0
borfasi
03 Aug 15:48
Chiar daca ar starni nemultulirea unor cercuri aceasta bestie ar trebui condamnata la moarte.
Răspunde
0 0
Adam
03 Aug 14:52
Nu trebuia ca statul roman sa accepte ca din Rîmaru sa și schimbe numele în Dinca.Se vede rezultatul:ascunderea rudei criminalului Rîmaru sub un nume fals greu de identificat. Mai ales ca e vorba și de transmiterea genetica a comportamentului de criminal.Unii din massmedia îl mai fac și psihopat .Chiar vreți sa l exonerati de răspundere? Nu cred ca e cazul,la data comiterii crimelor a avut discernământ a știut sa sofeze sa procedeze cu viclenie sa lovească sa imobilizeze sa vorbească la telefon sa ucidă etc
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?