Martie a fost o lună capricioasă, cu ploi şi chiar ninsori la munte, dar şi cu temperaturi de până la 25 de grade Celsius

27 Februarie 2009
Foto: http://justblue.weblog.ro/usercontent/32/32076/imagini/Primavara_inaltimi.jpg
Foto: http://justblue.weblog.ro/usercontent/32/32076/imagini/Primavara_inaltimi.jpg
Primăvara şi-a intrat în drepturi! Luna martie a venit cu veşti bune în privinţa gradelor din termometre. E drept, martie a fost o lună capricioasă, cu ploi şi chiar ninsori la munte. Dar au fost şi zile în care temepraturile au ajuns şi la 25 de grade Celsius.
Meteorologii spun că primăvara a respectat tradiţia şi că în acest an s-a instalat în ţara noastră chiar de la începutul lunii.

Precipitaţiile şi ninsorile nu au dispărut definitiv. A mai plouat în partea de vest, de centru şi de nord a ţării, iar ninsorile au apărut doar izolat în zonele foarte înalte. Minimele termice pentru luna martie au coborât în depresiuni şi în nordul ţării până la -10 grade Celsius.

Primăvara se va instala însă în toată ţara definitiv în luna aprilie, când mercurul din termometre va ajunge frecvent la 20 de grade Celsius.

Pentru luna mai, previziunile arată zile ploioase, dar fără fenomene extreme.Subiecte pe aceeași temăSursă: Realitatea TV

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?