Mario Iorgulescu, internat în stare gravă, are termen în procesul în care a sechestrat un bărbat

18 Septembrie 2019

Aflat în stare gravă în spital, în urma accidentului pe care l-a provocat, pe Mario Iorgulescu îl așteaptă problemele din justiție. Fiul șefului Ligii Profesioniste de Fotbal are, astăzi, termen într-un alt proces. Alături de mai mulți tineri, el este acuzat de sechestrarea unui bărbat. 

Bărbatul – un anume Dragoș -, a fost țintuit de un scaun și înțepat și tăiat pe tot corpul cu un cuțit. De parcă nu ar fi fost de ajuns, torționarii au mers până într-acolo încât l-au bătut nu numai cu pumnii și cu picioarele, ci și cu un ciocan pentru șnițele!

Urmările au fost dintre cele mai grave: mulți dinți lipsă, fața și ochii tumefiați, dar și foarte multe înțepături pe tot corpul care au fost tratate de medicii spitalului unde victima a ajuns în stare gravă. Totul s-ar fi întâmplat la data de șase iunie într-o locuință din Capitală unde, inițial, toți s-au adunat să petreacă.

Președintele LPF, Gino Iorgulescu, se teme pentru viața fiului său , Mario Iorgulescu, care se zbate între viață și moarte la Spitalul Elias.  Băiatul lui Gino Iorgulescu a primit amenințări din partea vărului lui Dany Vicol, tânărul mort în accidentul auto produs acum mai bine de o săptămână de Mario Iorgulescu.

Dany Vito are un văr care a fost închis pentru crimă , acesta spunându-le colegilor de celulă că ” Dacă Mario scapă cu viață și ajunge la închisoare , îl voi termina! Dinte pentru dinte!”. Gino Iorgulescu ar fi aflat de amenințările la adresa fiului său și a luat deja primele măsuri, angajând mai mulți bodyguarzi.

Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?