Marile partide europene critică modificările codurilor penale din România

26 Aprilie 2019

Marile partide europene critică modificările codurilor penale din România. După liderul grupului ALDE, Guy Vehofstadt, şi preşedintele PPE, Joseph Daul, afirmă că, încă o dată, coaliţia PSD-ALDE și-a arătat adevărata față.

Potrivit lui, este descurajator să vezi că o coaliție de guvernare a unui stat membru al UE schimbă Codul Penal pentru a se asigura că liderul lor și alți politicieni nu vor fi nevoiți să răspundă pentru greșelile lor.

Daul a subliniat că astfel de măsuri nu sunt proeuropene, încalcă statul de drept, subminează lupta anticorupţie şi funcţionarea justiţiei. Liderul PPE a cerut Guvernului să pună în aplicare imediat recomandările Comisiei de la Veneţiai şi ale Comisiei Europene. 

 Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Presa ce preluati gogorite,trimiteti pe misei la spital si apoi sa scrie !
27 Apr 06:09
Ar trebui sa eăspunda ministrul justitiei,in cele mai negre culori diplomatice.Intrusii nu au a ce se pronunta,tara lor nu ma interesează.Iar o gandire ca poti face o lege pentru un om ,nu mi se pare a fi cretină,mai degrabă delirantă ,demnă la noi de spitaul 9.Si ce ,demnitarii sunt scosi in afara lrgii,nu au voie sa se apere,ca Iisus la Sinedriu ?Si presa romana de ce preia asemenea gogorite,cand stie bine ce contin legile adoptate,chair dacă privesc pe dl presedinte,el va fi scos de sub santaj si pierd hastagii.Poate fac programe de tip legionar„Să facem o țară mândră ca soarele de pe cer” clama seful,pardon ,era sa scriu... legionarilor.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?