Marian Oprişan: Şi Viorica Dăncilă şi alţi colegi pot îndeplini cu succes funcţia de preşedinte PSD

7 Iunie 2019
Marian Oprişan
Marian Oprişan

Preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, Marian Oprişan, a declarat, vineri, înainte de şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD, că atât premierul Viorica Dăncilă, cât şi alţi colegi din partid pot îndeplini cu succes funcţia de preşedinte al social-democraţilor.

"Preşedintele de partid trebuie ales cât mai rapid posibil pentru a avea stabilitate, predictibilitate şi pentru a ne atinge obiectivele faţă de cetăţenii României şi faţă de România şi să ne îndeplinim efectiv programul de guvernare. (...) Doamna premier, prin analizele şi prin modul în care s-a comportat în ultima perioadă, a demonstrat clar că este un lider politic important şi care are lucruri importante de spus pentru România. (...) Şi doamna Viorica Dăncilă şi alţi colegi pot îndeplini cu succes funcţia de preşedinte al PSD", a spus Oprişan, vicepreşedinte al PSD, preluat de Agerpres.

El a susţinut că la sfârşitul lunii iunie ar trebui să aibă loc congresul PSD şi a menţionat că nu va candida la funcţia de preşedinte al partidului.

Întrebat dacă odată cu preşedintele formaţiunii ar trebui desemnat şi candidatul la prezidenţiale al PSD, Oprişan a precizat că aceste lucruri vor fi discutate în Comitetul Executiv.

"Candidatul la alegerile prezidenţiale trebuie să fie un tip serios, un candidat serios, un om puternic, cu reale calităţi şi un om care să-şi iubească ţara şi care să respecte cu sfinţenie Constituţia. (...) PSD întotdeauna a avut candidat la prezidenţiale şi de două ori în istoria postdecembristă a avut chiar şi preşedinţia ţării", a mai afirmat Oprişan, întrebat dacă cel care va fi desemnat candidat la prezidenţiale va fi din partid sau din afara lui.Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?