Marele Duckadam a acceptat să fie batjocorit la TV: "Poate muriți mai repede. Ha-ha-ha"

15 Martie 2019

Helmuth Duckadam (59 de ani), legendarul portar al echipei Steaua 1986, care a apărat patru penalty-uri în finala de la Sevilla contra formației FB Barcelona, în finala Cupei Campionilor Europeni din 1986, câștigată de steliști, a ajuns de nerecunoscut.

Helmuth Duckadam, fostul mare portar al Stelei, câștigător al Cupei Campionilor cu roș-albaștrii în 1986, a acceptat să fie luat în derâdere la Antena 1, în emisiunea "Scena misterelor" prezentată de Dan Negru.

Ce s-a întâmplat? Șase personaje au urcat pe scenă, printre care Shrek, Ginghis Han, Noe și Fata Albastră din "Avatar". Cine s-a aflat în spatele măștii Shrek? Helmuth Duckadam! Ajutorul de mască a fost actorul Claudiu Bleonț, care i-a pus niște întrebări de-a dreptul halucinante, la care Duckadam nu a avut nicio reacție, ba chiar a intrat în joc.

Iată dialogul șocant cu Claudiu Bleonț!

- Claudiu Bleonț: Pentru ce-ați venit?
- Helmuth Duckadam: Pentru un face lifting!- V-a tăiat fața liftul. Se vede.
- Vreau să fiu frumos.
- Pentru asta traversați strada și mergeți la biserică. Acolo se fac minuni.

- Claudiu Bleonț: Trebuie să rad obrajii. Buci aveți? Da! Și urechile și nasul... Cu instalația stați bine? Dacă aratăți și jos cum sunteți sus... E vai mama dumneavoastră! Nu vreți mai bine să vă fac un transplant de cap?
- Helmuth Duckadam: Cât trebuie să aștept?
- 50-60 de ani! Dar poate aveți alte calități care să compenseze lipsa dumneavoastră de cap. 
- Ce calități?
- Păi, poate sunteți norocos. Și muriți mai repede! Ha, ha, ha. Asta ar fi o idee!

- Claudiu Bleonț: Ascultă, măi animalule! Deși mi-e greu să te pun în rândul animalelor... Eu am multă experiență de mic. Oricum, vreți cu anestezie?
- Helmuth Duckadam: De ce mă întrebați?
- Cu anestezie avem o ofertă. Dacă vă tai o ureche vă dau cadou două silicoane.

Vezi momentul în VIDEO!

 

.Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?