Mare atenție la biletele de avion low cost!

11 Februarie 2019
Mare atenție la biletele de avion low cost! Iată capcanele ascunse!
Mare atenție la biletele de avion low cost! Iată capcanele ascunse!

Mare atenție la oferte, atunci când vă luați bilete de avion! Mulți români aleg companiile low-cost pentru a face economie. Din păcate, mulți află în scurt timp că NU toate serviciile sunt incluse în tariful inițial și ajung să achite cu zeci de euro mai mult. 

Prețul cel mai mic este criteriul după care românii își aleg biletele de avion. Iar cei care zboară cu companii low-cost cumpără, de cele mai multe ori, biletele online. 

Când ajung, însă, la aeroport clienții constată că trebuie să plătească câteva zeci de euro în plus pentru servicii suplimentare. 

Așa că, de multe ori, biletele la low-cost ajungă să fie mai scumpe decât la full service.

De exemplu, pentru o călătorie de la București la Paris, la mijlocul lui februarie, trebuie să scoateți din portofel 262 de euro. Aterizarea se face la 23 de km de capitala Franței și puteți lua bagaj de mână, de cală și chiar veți avea o gustare la full service.La low-cost, un zbor pe aceeași rută costă 248 de euro. Aterizarea se face însă la o distanță mai mare de oraș, la 80 de km și puteți lua doar bagaj de mână. Ca să aveți aceleași servicii oferite de compania de linie la low-cost, care să includă bagaj de cală și transport cu autocarul până în Paris, trebuie să mai scoateți din buzunar peste 60 de euro. 

Vezi în VIDEO materialul Realitatea TV!Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?