Manifestaţie pentru omagierea victimelor de la Charlie Hebdo, sâmbătă, la Ambasada Franţei

9 Ianuarie 2015
Manifestaţie pentru omagierea victimelor de la Charlie Hebdo, sâmbătă, la Ambasada Franţei
Manifestaţie pentru omagierea victimelor de la Charlie Hebdo, sâmbătă, la Ambasada Franţei
FOTO: citynews.ro

O manifestaţie pentru omagierea victimelor de la Charlie Hebdo şi pentru libertatea de expresie va avea loc, sâmbătă, de la ora 14.00, la Ambasada Franţei din Bucureşti, potrivit anunţului postat pe Facebook, citat de Mediafax. 

 Apelul pentru participarea la această manifestaţie, intitulată "Je suis Charlie", a fost lansat pe reţeaua de socializare de organizaţia românească Asociaţia România Franţa Amicale France Roumanie.

"În omagiu pentru victimele de la Charlie Hebdo şi pentru libertatea noastră de expresie, veniţi împreună cu noi, sâmbătă, 10 ianuarie, cu începere de la ora 14.00, în faţa Ambasadei Franţei la Bucureşti (Str. Biserica Amzei nr. 13-15, Sector 1). (...) Ne alăturăm de asemenea altor grupuri, organizaţii şi persoane care doresc să afirme «Je suis Charlie»", se arată în mesajul postat pe pagina evenimentului.

Douăsprezece persoane au murit, iar alte 11 au fost rănite, miercuri, într-un atac comis de indivizi înarmaţi cu arme automate şi lansatoare de rachete, la sediul parizian al revistei satirice Charlie Hebdo. Printre victime se numără directorul publicaţiei, Stéphane Charbonnier (Charb), şi alţi trei cunoscuţi caricaturişti - Jean Cabut (Cabu), Bernard Verlhac (Tignous) şi Georges Wolinski (Wolinski).



Subiecte pe aceeași temă



Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?