Manifestație de solidaritate cu victimele din Colectiv, la Roma. Peste 250 de persoane participă

8 Noiembrie 2015

Peste 250 de români, dar și moldoveni și italieni participă duminică la o manifestație în fața sediului Ambasadei României la Roma, informează ziarul "Emigrantul".

Sosiți la o mobilizare cerută de redactorul-șef al publicației românești 'Actualitatea magazin', Alina Harja, românii s-au adunat în semn de solidaritate cu victimele incediului de la clubul "Colectiv" din București din 30 octombrie.

'Nouă nu ne pasă, vrem cu toți-acasă!', 'Corupția ucide!', 'De la Tisa pân la Nistru/Un guvern și-un prim-ministru!' — acestea și multe alte lozinci sunt scandate de manifestanți, după ce, anterior, a luat cuvântul Alina Harja și s-a cântat 'Deșteaptă-te române!'.

Participanții la manifestație au vorbit despre corupția endemică din România, despre situația politică, economică și socială care a îndemnat la emigrarea în masă a românilor. Pe ușa ambasadei au fost lipite fotografiile celor morți în incendiul din București.

Protestul a fost autorizat de Chestura Romei de la ora 11 la ora 13, la locul acestuia fiind prezente și importante efective ale carabinierilor și poliției.

Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?