Chef de chef cu primarul din Străulești. A aruncat sute de lei maneliștilor, la o petrecere

17 Martie 2018

Imagini incredibile la o petrecere patronată de primarul PSD din Sărulești, județul Călărași. Călin Petre Alexandru a fost filmat când aruncă... milioane și milioane la lăutari. 

După ce și-a auzit numele de mai multe ori strigat în microfon, primarul, care ține un teanc de bani în mână s-a delectat cu un dans lasciv al dansatoarelor din buric.

”Cine, cine, cine, cine te iubește? De la domnu' primar! Fără număr, fără număr de la domnu' primar!Pentru cine arunc milioane? Pentru doamna lu' domnu' primar!", se auzea din difuzoare.

Când jurnaliștii Realitatea TV l-au contactat, primarul din Străulești a răspuns cp vrea să fie ”lăsat în pace”, că ”n-are timp”.

  • Jurnalist: Avem niște imagini care înțeleg că sunt filmate pe 9 martie cu dumneavoastră, când dansați, dați bani la lăutari...
  • Primar: Așa, și?
  • Jurnalist: Voiam să vă întreb - v-ați distrat, v-ați simțit bine, ați dat bani la lăutari, cât ați dat?
  • Primar: Lasă-ne, dom'le, în pace, că n-avem timp.

  

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?