Mânca două duzini de prăjituri pe zi! Transformare ULUITOARE, după ce s-a despărţit de prietenul ei

5 Ianuarie 2014
Tânăra a slăbit 78 de kilograme
Tânăra a slăbit 78 de kilograme
FOTO: www.dailymail.co.uk
Tânăra a slăbit 78 de kilograme Tânăra a slăbit 78 de kilograme Tânăra a slăbit 78 de kilograme

Brooke Birmingham în vârstă de 28 de ani cântărea 148 de kilograme. După ce s-a despărţit de prietenul ei, tânăra a luat decizia să schimbe ceva. Transformarea este uluitoare.

Brooke Birmingham în vârstă de 28 de ani cântărea 148 de kilograme. După ce s-a despărţit de prietenul ei, tânăra a luat decizia să schimbe ceva. Transformarea este uluitoare. Tânăra a reuşit să slăbească 78 de kilograme.

"După ce am scăpat de acest tip, m-am decis să fac nişte schimbări şi să încep să mă iubesc pe mine", a spus tânăra, care a povestit că totul a început cu o întâlnire la care a fost invitată de mama sa, scrie dailymail.co.uk.  

Tânăra a povestit pe blogul ei că relaţia ei a fost oribilă şi că obişnuia să mănânce şi două duzini de prăjituri în mai puţin de 24 de ore. 

Brooke a mai spus că a intrat în depresie şi că a început să slăbească încă din 2009, când a renunţat la junk food şi a început să mănânce mai multe salate şi fructe. De asemenea, aceasta a început să facă exerciţii. "Nu am slăbit dintr-o dată", a mai spus Brooke.

Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
c.t.
05 Jan 21:23
daca titlul articolului e adevarat si deci domnisoara a slabit doar ca sa se razbune....ia mai ganditi-va....in loc de razbunare,, fostul prieten ar trebui sa aiba parte de foarte multe multumiri!...
Răspunde
4 0
copy/paste
05 Jan 17:14
copy/paste/google translate/"jurnalism"

cum cuantifica un roman 'doua duzini de prajituri'? doua duzini de prajituri mari sau mai mici? e vorba de prajituri intregi sau de felii? sau sunt doua duzini de kilograme de prajituri?
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?