Maia Morgenstern, revoltată pe Facebook. Nu şi-a mai luat salariul de 3 luni, la Teatrul Evreiesc

25 Martie 2019
Maia Morgenstern, revoltată pe Facebook. Nu şi-a mai luat salariul de 3 luni, la Teatrul Evreiesc
Maia Morgenstern, revoltată pe Facebook. Nu şi-a mai luat salariul de 3 luni, la Teatrul Evreiesc

Marea actriţă Maia Morgenstern, care deţine şi funcţia de manager la Teatrul Evreiesc de Stat, a postat un mesaj pe Facebook, din care reiese că angajaţii nu au mai fost plătiţi de 3 luni. 

Mesajul integral postat de Maia Morgenstern pe Facebook: 

"Avem probleme, mă?? Avem convulsii de indignare! Ne sufocăm de atâta controversă! Avem insomnii de vigilență în fața nedreptății! Atacuri de panică față în față cu inechitatea! Puseuri de revoltă împotriva ticăloșiei! Greața ne ia de la ipocrizie! Nu mai răbdăm atâta... în fine.

Și în vremea asta niște oameni nu își iau banii / drepturile bănești ce li se cuvin. De trei luni. Nu văd banii pentru care au contracte, banii pentru care au muncit. Trei luni.

SIGUR, cu toții înțelegem că e o situație. Că se va rezolva în cel mai scurt timp, că lucrurile nu vor rămâne așa, că nu e vina noastră... Că să avem puțintică răbdare... Că nu-i bine să facem scandal acum... Că o să zică...Și în timpul ăsta, alături de noi, niște alți noi - debutanți, figuranți, cabiniere, plasatoare, îngrijitori, pompieri, într-un cuvânt colaboratorii....- încearcă să se cârpească. Așa cum pot. De azi pe mâine. De-o pâine. Ba chiar suntem generoși și altruiști, deh, artiști... mai ,ajutăm" un pic. O mica sumă, OAMENI suntem!

Ne pasă, nu-i așa?!? Salariul ăla al nostru (bun, rău, mare, foarte mare, prea mare - după unii -... potrivit, ok) merge înainte. Între timp mai facem o plimbare, o călătorie de plăcere, o excursie, o colaborare fructuoasă, un proiect măreț și curajos!

Doi se ceartă, și-al treilea moare de foame. Și al patrulea... și-al cincilea... da'-s mici. Prea mici.
Aproape că E MINUNAT. E SOLD OUT"

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Mihai
25 Mar 12:20
Adri draga, lucrurile nu asa functioneaza; cu atat mai mult cand faci actorie de o viata intreaga. Ca nu mergi si te reprofilezi imediat in zidar, frizer sau doctor, pentru ca teatrul unde lucrezi nu te mai plateste de trei luni de zile. Asa cum un zidar, frizer sau doctor, nu se reprofileaza pe actorie cand nu mai este platit de catre angajator. Logic, nu?
Răspunde
0 0
Adri
25 Mar 08:32
In vremuri noi trebuie sa te adaptezi, cu teatrul nu mai merge , cauti altceva !
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?