Magistrații, din nou la protest

24 Martie 2019

Exasperați de Ordonanța de Urgență 7, de opacitatea ministrului Justiției și de noua ordonanță privind modificarea codurilor penale, magistrații anunță că vor ieși din nou în stradă. 

Mai mult, Asociațiile de maistrați trag un semnal de alarmă și le solicită guvernanților să pună stop orodonanței care va modifica codul penal și codul de procedură penală. Acestea mai spun și că un asemenea act legislativ nu poate fi adoptat în procedură de urgență, fără niciun fel de evaluare și o consultare reală cu toți factorii decidenți.

Protestul magistraților va fi organizat mâine, la ora 18, tot pe treptele palatului de justiție din Capitală. Procurorii și judecătorii spun că, în ciuda modificărilor aduse de ministru, vor abrogarea în totalitate a ordonanței 7, nu doar schimbarea a 5 articole din ea. Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?