Magazinul duty free din Stamora Moraviţa, preferat de contrabandiştii cu ţigări

10 Mai 2009
Foto: RTV
Foto: RTV
Contrabandă cu ţigări la Vama Stamora Moraviţa! Pentru că noul prefect a cerut desfiinţarea filtrului de control de la ieşirea din vamă, a crescut numărul celor care cumpără cantităţi mari de ţigări din duty free. Aceştia vând apoi la negru baxurile.

Zona liberă Moraviţa în care sunt amplasate duty free-urile de la graniţa cu Serbia este, în fiecare zi, plină de micii traficanţi de frontieră.

Chiar dacă nu au voie să cumpere mai mult de două cartuşe de ţigări, oamenii îşi burduşesc maşinile cu ţigări netimbrate.

Poliţiştii de frontieră nu fac faţă mulţimii de traficanţi. Iar amenzile nu-i sperie pe contrabandiştii de ţigări.

Filtrele de control formate din poliţişti şi inspectori ai Gărzii Financiare au fost ridicate la sfârşitul lunii trecute, din faţa magazinelor din Vama Moraviţa."Dacă va fi necesar voi impune din nou acel filtru între punctele de vamă", a declarat Mircea Băcală, prefectul de Timiş.

Cea mai grea sarcină revine poliţiştilor din judeţ care în fiecare lună găsesc pe piaţă ţigări fără timbru. 

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?