Luna Plină în Vărsător deschide calea suferințelor. 4 zodii trec prin foc și sabie

14 August 2019
Luna Plină în Vărsător deschide calea suferințelor. 4 zodii trec prin foc și sabie
Luna Plină în Vărsător deschide calea suferințelor. 4 zodii trec prin foc și sabie

Luna Plină de pe 15 august va aduce mari provocări tuturor zodiilor. Pentru că apare în opoziție cu Venus, care are o influență blândă și iubitoare, luna va răvăși cu siguranță emoțiile mai multor zodii și va aduce la suprafață lucruri ascunse până acum în întuneric.

Chiar și sentimentele pe care le-ai păzit până acum cu grijă s-ar putea să răbufnească, atunci când te aștepți mai puțin.

Așa că după 15 august nu vei avea parte de plictiseală. Fie că este vorba de iubire, bani sau încrederea în sine, așteaptă-te la răsturnări de situație și cutremure în relații. Dar, pentru cine știe să profite de „nebunia” lunii, ea îi poate aduce pasiuni arzătoare, inspirație și revelații.Berbec

Luna Plină îți va aduce o încredere sporită în forțele proprii și o îndrăzneală ieșită din comun. În relații te vei dovedi plin de charismă și prietenii te vor considera autentic și inspirat. Cu Marte intrând în aria bunăstării sâmbătă, vei fi plin de idei și cu o energie molipsitoare. Așa că te poți arunca în competiții, fie că este vorba de afaceri sau de dragoste, pentru că vei străluci cu siguranță. Puterile tale latente vor ieși la iveală, iar cei din jur vor fi uimiți de acțiunile tale creatoare. Dar nu uita să-ți păstrezi un as în mânecă, adică un loc sau un moment în care să te poți odihni, lăsând la o parte orice bătălie. Vei arde cu vâlvătăi în această săptămână, dar ai grijă să nu te consumi până la capăt.

Citește continuarea pe divahair.ro.Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Allison Howarts
15 Aug 12:43
Bună ziua, eu sunt Allison Howarts După ce am fost în relație cu Anderson ani de zile, s-a despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul a fost în zadar, l-am dorit atât de mult din cauza iubirii pe care o am pentru el, L-am implorat cu tot, am făcut promisiuni, dar el a refuzat. I-am explicat problema mea prietenului meu și ea mi-a sugerat că ar trebui să contactez mai degrabă o casetă de vrajă care m-ar putea ajuta să arunc o vrajă pentru a-l readuce, dar eu sunt tipul care nu a crezut niciodată în vraja, nu am avut de ales decât să-l încerc, eu i-a trimis caseta vraja și mi-a spus că nu este nicio problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că fostul meu se va întoarce la mine înainte de trei zile, a aruncat vraja și surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16.00. Fostul meu m-a sunat, am fost atât de surprins, am răspuns la apel și tot ce a spus a fost că îi pare atât de rău pentru tot ce s-a întâmplat, încât a vrut să mă întorc la el, încât mă iubește atât de mult. Eram atât de fericit și m-am dus la el încât așa am început să trăim din nou fericiți împreună. De atunci, mi-am făcut promisiune că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor unei astfel de persoane, referindu-l la ea singura casă de vrăji reală și puternică care m-a ajutat cu propria mea problemă. e-mail: ogagakunta@gmail.com puteți să-i trimiteți un e-mail dacă aveți nevoie de asistența sa în relația dvs. sau în orice alt caz sau WhatsApp, la +2348069032895
1) Vrăji de dragoste
2) Vrăji de dragoste pierdute
3) Vrăji de divorț
4) Vrăji de căsătorie
5) Vraja de legare.
6) Vrăji de rupere
7) Alungă un iubit trecut
8.) Doriți să vă promovați în vraja dvs. de birou / Loterie
9) doriți să vă satisfaceți iubitul
Contactați acest om grozav dacă aveți vreo problemă pentru o soluție de durată
ogagakunta@gmail.com
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?