Lucrările înscrise la RoWebTV şi RoWebDesign Awards aşteaptă votul publicului

13 Octombrie 2009
Înscrierile la RoWebTV şi RoWebDesign Awards s-au încheiat. Publicul are la dispoziţie 12 zile pentru a-şi vota favoriţii, pe site-ul www.RoNewMedia.ro.
Cele mai bune lucrări vor fi premiate pe 3 noiembrie în cadrul Galei de la finalul RoNewMedia 4.0.

Competiţiile RoWebTV şi RoWebDesign Awards, organizate de F5 cu scopul de a recompensa cele mai curajoase şi eficiente lucrări în materie de design, respectiv producţie video din web-ul autohton, au intrat în a doua etapă – votul de popularitate.Pentru ambele concursuri, publicul are posibilitatea de a vota execuţiile preferate până pe 23 octombrie, pe RoNewMedia.ro.

În cadrul RoWebTV vor fi acordate 5 premii de popularitate, câte unul pentru primul clasat al fiecarei categorii - site-uri video, producţii web tv, campanii video virale, campanii de video advertising şi prezentatori web tv carismatici.

În paralel cu votul de popularitate RoWebTV , juriul va desemna şi el câte un câştigător, pentru fiecare din cele 5 secţiuni.

La RoWebTV Awards au fost admise în urma preselecţiei 56 de lucrări propuse de către 20 de agenţii şi producători independenţi.

De asemenea, publicul va oferi 3 premii de popularitate RoWebDesign Awards pentru lucrările care au cumulat cele mai multe voturi.

Juraţii RoWebDesign vor acorda 3 premii “Best of” – câte unul pentru execuţia care acumulează cel mai mare punctaj pentru fiecare din criteriile de jurizare: “Design”, “Originalitate” sau “Funcţionalitate”; precum şi un premiu Best of RoWebDesign 2009 pentru lucrarea care însumează cel mai mare scor cumulat pe toate criteriile.

La cea de-a doua ediţie RoWebDesign Awards au intrat în faza finală 46 de lucrări înscrise de 21 de agenţii şi designeri independenţi.

Din raţiuni de obiectivitate, F5 nu a înscris lucrări la niciuna dintre competiţii.

Gala RoWebTV şi RoWebDesign Awards va avea loc pe 3 noiembrie, la World Trade Center Bucureşti, la finalul RoNewMedia 4.0 – eveniment organizat de F5, Realitatea-Caţavencu, împreună cu Orange şi Kombo – Google Certified Company.

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?