Încă o lovitură pentru Tăriceanu! Grupul ALDE din Camera Deputaților s-a desființat oficial

18 Septembrie 2019

Până acum, cinci parlamentari au părăsit grupul ALDE din Camera Deputaţilor, astfel că acesta va fi desfiinţat, a anunţat, miercuri, preşedintele de şedinţă, Carmen Mihălcescu.

Deputaţii ALDE Graţiela Gavrilescu, Ion Cupă, Marian Cucşa, Alexandru Băişanu şi Mihai Niţă au anunţat că de luni îşi vor desfăşura activitatea în Parlament ca neafiliaţi.

„Am la mapă cinci demisii ale unor colegi parlamentari. Este vorba de doamna Graţiela Gavrilescu, domnul Gheorghe Cucşa, domnul Ion Cupă, domnul Mihai Niţă şi domnul Alexandru Băişanu. Trebuie să constatăm, să luăm act că, în urma acestor cinci demisii, grupul parlamentar ALDE se desfiinţează”, a declarat Carmen Mihălcescu în debutul şedinţei de plen a Camerei Deputaţilor.

Grupul ALDE a fost desfiinţat şi la Senat.

Vineri, Biroul Politic Executiv al ALDE a anunţat că Teodor Meleşcanu, Graţiela Gavrilescu, Ion Cupă şi Alexandru Ştefan Băişanu şi-au pierdut calitatea de membru de partid.Loviturile nu se opresc aici. Teodor Meleșcanu poartă negocieri de taină cu parlamentari ALDE și vrea să-l scoată din joc pe Călin Popescu Tăriceanu, conform unor surse Realitatea TV.

Se pare că Teodor Meleșcanu s-a întâlnit, în această dimineață, cu mai mulți parlamentari ALDE pentru a negocia o rupere de Călin Popescu Tăriceanu.

Întâlnirea ar viza plecarea a cât mai mulți senatori de lângă Tăriceanu și să refacă grupul de la Senat, dar fără președintele ALDE. Întâlnirea are loc la cabinetul președintelui Senatului, Teodor Meleșcanu.Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Raul
18 Sep 14:01
Ciolaniada a inceput in ALDE si poate acest partid de doi bani va disparea d epe scena politica a tarii.!!!!!Multa mizerie in aceste partide care nu au niciun dumenzeu, ne tot umfla capul cu liberalismul lor de doi lei. Sunt itneresate sa se agate d eputere si nimic mai mult.!!! O scarba totala !!!!!!!!!!!!!
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?