Lovitură pentru Tudorel Toader, riscă să fie anchetat disciplinar

11 Februarie 2019

Lovitură pentru Tudorel Toader, ministrul Justiţiei, venită chiar din partea colegilor magistraţi de la Iaşi. Decanul Baroului Iaşi, din care face parte şi Toader, a anunţat oficial că va solicita o anchetă disciplinară în privinţa ministrului Justiţiei.

"Având în vedere ultimele manifestări publice ale domnului Toader Tudorel, avocat suspendat, legitimat în cadrul Baroului Iași, manifestări ce constituie, fara echivoc, afronturi la adresa avocaturii românești, in calitate de Decan al Baroului Iasi, voi evalua oportunitatea discutarii in Consiliul baroului a sesizarii Comisiei de disciplină", a scris pe o reţea de socializare Marius Sebastian Stiblea, decanul Baroului Iaşi.

Colegul de instanţă şi de catedră al lui Toader îi reproşează acestuia chiar şi anumite declaraţii ce pot fi semnul unei slabe pregătiri profesionale. "Constatând, totodată, faptul că domnia sa face grave confuzii în materia apărarii din oficiu, fapt impardonabil ținând cont de funcția pe care acesta o ocupă, voi analiza necesitatea ca, în cadrul eventualei cercetări disciplinare, să verificam dacă aceste confuzii au fost datorate unor ieșiri emoționale de moment sau reflectă o carență în pregătirea domniei sale, ceea ce ar afecta grav calitatea unei eventuale prestatii in cadrul profesiei de avocat", a mai scris Striblea.Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
johnneil
12 Feb 09:29
Pentru a fi bolsevic nu este necesar sa fi destept, cult, manierat, inteligent, harnic, etc. Esti bolsevic pur si simplu si asta este suficient.
Răspunde
0 0
Belu
12 Feb 09:20
Locul ăstuia este la pușcărie alături de Dragnea cu care formează un grup de crimă organizată.
Răspunde
0 0
Stan
11 Feb 19:51
Sluga nenorocita comunista bolsevica tudorel...Distrugi Romania si romanii pentru marlanii jefuitori iliescieni curvari libidinosi ??? Sa fii inchis pe viata spurcaciune tradatoare ...si confiscata toata averea bubosule corupt...
Răspunde
0 0
Stan
11 Feb 19:46
Sluga tradatoare tudorel sa plateasca tradarea lui cu ani grei de puscarie si averea lasata pramatiei de fiu sa le fie confiscata total....
Răspunde
0 0
Viorica Bălteanu
11 Feb 19:44
Ce articol inept! Scrisoarea venită de la Bruxelles este aberantă. Pretinde că erorile judiciare trebuie biiiine cimentate, nu îndreptate și că încălcarea Constituției este ceva normal, ba chiar călduros recomandat de către niște funcționari pentru care principiile de drept sunt facultative. Nu este DUR LOVIT dl., Tudorel Toadrr, ci chiar elementarul bun-simț. Chiar inteligența este anihilată de niște nefericiți care se cred eternizați pe un fotoliu bruxellez.
Răspunde
0 0
Sluga oportunista ..,
11 Feb 19:37
... e in sabotor al justitiei si notiunii de dreptate ! Cei care cred ca au invatat sa devina judecatori, procurori sau avocati ar trebui sa un mai permita unor fosile slugarnice, tupeiste si oportuniste sa ii transforme in prostituati intelectuali !!!?
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?