Localnicii din Măgureni au protestat în faţa Primăriei, din cauza unei cariere de piatră

23 Aprilie 2009
Foto: RTV
Foto: RTV
Protest în localitatea prahoveană Măgureni. Sute de localnici s-au adunat în faţa primăriei, nemultumiţi de faptul că în comuna lor ar urma să funcţioneze o carieră de piatră. Reprezentanţii Agenţiei de Protecţie a Mediului au cerut părerea oamenilor înainte de a da avizul pentru exploatare.
Oamenii ai spus că în 2007, când şi-au vândut terenurile, li s-a spus că la Măgureni va fi amenajată o zonă de agrement sau un azil de bătrâni. Acum, acolo este o carieră de piatră.

Firma a depus documentaţia necesară pentru a obţine avizul de funcţionare, dar pentru avizul de mediu este nevoie şi de o consultare a localnicilor.Cariera se află la 130 de metri de ultima casă din Măgureni. În 2008, Garda de Mediu a dat societăţii care exploatează piatră în acestă carieră trei amenzi pentru că n-a avut autorizaţie de funcţionare.

Subiecte pe aceeași temăSursă: Realitatea TV

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?