Liviu Dragnea pierde controlul în Parlament. Majoritatea de la Cameră, fragilă

4 Octombrie 2018
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

Liviu Dragnea nu mai controlează majoritatea în Camera Deputaților. Dovada în acest sens stă în amânarea votului în cazul legii offshore. Este pentru prima dată când șeful PSD are probleme în a fi adoptat un proiect la care ține. Alde a pus piciorul în prag, UDMR s-a răzgândit pe ultima suta de metri. Nici toți aleșii PSD nu aveau de gând sa voteze legea offshore.

Reamintim că Liviu Dragnea a admis, miercuri, că  că PSD nu avea suficiente voturi pentru ca legea oof shore să treacă: 

”Am înţeles că nu au avut acces la informaţii, aşa au spus. Astăzi (miercuri - N.R.) ne-am trezit în faţa unei aritmetici simple şi nu am vrut să intrăm cu legea la vot, pentru că noi singuri, ca partid, ÎNCĂ nu avem majoritate în Parlament. Va fi o săptămână sau două de dezbateri," a declarat Liviu Dragnea la România TV..

După ce, în şedinţa de marţi, Iulian Iancu de la PSD, preşedinte al Comisiei pentru Industrii și Servici, a avut un dialog extrem de incins cu prim-vicepreşdintele ALDE Varujan Vosganian, Liviu Dragnea propune ca următoarea rundă de discuţii să fie transmisă în direct.

"Să se discute cu cifrele pe masă, pentru ca fiecare argument pro sau contra să fie înţeles de fiecare român. (...) Eu nu am considerat că a fost o acţiune de rea-credinţă a colegilor de la ALDE. Poate s-a greşit în comisie, poate nu a fost o comunicare foarte bună, dar o să vedem în săptămâna sau cele două săptămâni care urmează care este de fapt dorinţa fiecărui grup politic.Camera Deputaților a votat, miercuri, în plen, reexaminarea în comisii a Legii offshore, a cărei miză uriaşă este exploatarea gazelor din Marea Neagră.


Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Ia urm banilor s[ intelegi politic si sa descoperi hotul
04 Oct 13:49
Cum se impart câștigurile ,asta vrea ALDE si maghiarii
Ei,să mai spuneti ceva de maghiari,ei simt când din pâmântul patriei lor se jefuieste ,si mai grav,se dă cu mâna noastra bunurile dăruite de Dumnezeu?Daca America ar fi un stat al oamenilor muncii nu ar veni ministrul energiei sa se milogească la dl Dragnea sa nu ceară firmelor americane ,care scot gaz de la noi să-l vândă ei, să cedea din venituriile în surplus și ceva staului român.Pentru ca legea nu cerea un sfanț de la yankei,le cerea ca din venituri sa dea o cota proprietarului,cum vor englezii ,de exemplu,si cum sesiza si dl Băsescu,fost presedinte al României,ingrijorat că,daca la noi ar creste pretul gazelor,lumea ar cumpăra de la rusi.Asta ne mai trebuie ,sa fim de partea dujmanului prietenului nostru strategic!
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?