Dragnea îl atacă pe Iohannis: ”Cât a tunat şi a fulgerat că e o tragedie...”

15 Mai 2019
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, afirmă că prognoza coaliţiei de guvernare pe care s-a fundamentat bugetul din acest an a fost "corectă", dovadă fiind faptul că, potrivit datelor publicate de Institutul Naţional de Statistică, creşterea economică este de 5%.

"Institutul Naţional de Statistică a dat publicităţii datele privind creşterea economică înregistrată în primul trimestru. Creşterea economică este de 5%! Deci prognoza noastră pe care s-a fundamentat bugetul din acest an a fost corectă. Cât a tunat şi a fulgerat Iohannis că e o tragedie, că sunt doar cifre pe hârtie şi că bugetul nu e realist. Fără să prezinte argumente serioase şi motivaţii. Realitatea este cea publicată astăzi de către INS", a scris Dragnea, miercuri, pe Facebook.

El a adăugat că "principala" contribuţie la această creştere economică o au construcţiile şi investiţiile.

"Încă o dovadă că măsurile pe care le-am luat pentru cei din domeniul construcţiilor au fost corecte. Conform datelor publicate astăzi de INS, în trimestrul I 2019, volumul lucrărilor de construcţii a crescut faţă de trimestrul I 2018 cu 12,5%, cea mai mare creştere după criza economică din 2009. Ce o să mai spună propaganda acum? Un lucru e cert, programul de guvernare îşi arată în continuare eficienţa, iar România merge înainte pe acest drum, în ciuda celor care fac tot posibilul să ne pună piedici!", a transmis Liviu Dragnea.

Produsul Intern Brut (PIB) a crescut în primul trimestru din acest an cu 5%, serie brută, comparativ cu perioada similară a anului trecut, faţă de trimestrul anterior creşterea fiind de 1,3%, conform datelor publicate miercuri de Institutul Naţional de Statistică. Ca serie ajustată sezonier, în primele trei luni ale acestui an, PIB a avut un avans de 5,1%.PSD solicită scuze de la întreg mapamondul pentru ,,prognozele greșite'' privind creșterea economică

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Nicu
15 May 13:42
Mai lăsați vrăjeala și treceți la fapte. Știe o țară întreaga ca va place scandalul si sa va contraziceți când știți ferm ca realitatea este asta : vin alegerile europarlamentare/rezidențiale și acum v-ați gândit să dați apă la moară ca să vă înghită prostimea. Excelați într-o manieră copleșitoare venind vorba de distrugerea și scârba față de propriul popor și aveți tendințe comuniste. Credeți că suntem puțini care nu vă agreează? Vă înșelați amarnic. Știți ce vă dorim? O viață frumoasă la pușcărie, după cum săracii fură o găină și intră 8 ani la pușcărie, dumneavoastră nu avem cum să vă dorim mai mult...vouă, parlamentarilor uzați care nu sunteți în stare să legați două fraze coerente, aplicați pentru articolul 7/13 cu scopul de-a vă ascunde de media și de-a manipula și mai mult prostimea. Vreți să spălați pe creier atât de mult viitori tineri? Viitoarele generații? Să știți că ați făcut-o deja, cu siguranta v-a ieșit planul! Gruparea PSD-istă, formată din manipulatori....și mincinoși proști. Foarte proști. Să înceapă războiul, domnule Dragnea și PSD. O s-o luați pe coajă anul acesta.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?