Live pe Facebook cu reguli mult mai stricte

16 Mai 2019

Venind ca o reacţie la atacul terorist produs recent în Noua Zeelandă, în care făptaşii au transmis în Live Stream pe Facebook chiar momentul atacului, administratorii reţelei de socializare anunţă că de acum va mai fi tolerată doar o singură încălcare a regulilor de postare.

Facebook a anunţat o nouă strategie one-strike, valabilă pentru utilizatorii care încalcă regulile de postare în Live Stream.

În funcţie de gravitatea abuzului descoperit, utilizatorii pot primi interdicţie temporară pentru folosirea modului Live Stream, până la blocarea contului de Facebook.

Scopul nostru este să diminuăm riscul de comitere a abuzurilor în Live, încurajând totodată oamenii să folosească această funcţie intr-un mod pozitiv”.

Noile reguli pentru Live Stream se aplică şi cazul utilizatorilor care redistribuie fără nici un context link-uri pentru conţinut atribuit grupărilor teroriste, iar în viitor vor fi extinse şi la alte părţi ale platformei de socializare. Spre exemplu, administratorii de pagini care încalcă politicile de postare nu vor mai putea opta pentru promovare plătită.În urma atentatului din Noua Zeelandă, administratorii Facebook au descoperit şi înlăturat peste 900 de clipuri video care surprindeau porţiuni din atacul terorist. Administratorii reţelei de socializare promit că vor lua măsuri pentru înlăturarea mai rapidă şi a conţinutului de acest tip.Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?