Lionel Messi îşi vinde pe 3,75 milioane de dolari "pielea groasă" de pumă argentiniană

22 Iulie 2015

Lionel Messi ar fi primit 3,75 milioane de dolari, bani gheaţă, pentru a-l sprijini pe unul dintre cei mai corupţi dictatori din Africa, susţine presa din Hexagon.

Superstar-ul fotbalului mondial a provocat stupoare şi a ultragiat multă “lume bună” în weekend-ul trecut, după ce a sosit în Gabon, o fostă colonie franceză, în calitate de oaspete de seamă al preşedintelui Ali Bongo.

În bermude şi cu un tricou care nu-I ascundea de loc noile tatuaje, Messi a pus piatra de temelie a unui nou stadion ce va fi contruit în oraşul gabonez Port-Gentil.

Dar atacantul Barcelonei şi al Naţionalei Argentinei, judecat pentru evaziune fiscală în Spania, nu s-a mulţumit doar cu atât! A dat o mână de ajutor şi la inaugurarea unui nou restaurant din lanţul familiei Bongo, demonstrându-şi astfel sprijinul total pentru regimul dictatorial al acestora.

“Oamenii sunt pur şi simplu revoltaţi”, a declarat un reprezentant al opoziţiei din Gabon, o ţară asociată în mod frecvent cu corupţia la nivel înalt şi înălcarea drepturilor omului.Presa franceză susţine că Lionel Messi a primit 3,75 milioane de dolari în schimbul acestei “vizite de prietenie” de care şi răposatul Nicolae Ceauşescu ar fi fost mândru.Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?