Linie telefonică la Sfântu Gheorghe pentru reclamaţiile legate de câinii comunitari

5 Februarie 2009
Foto: RTV
Foto: RTV
Primăria din Sfântu Gheorghe, judeţul Covasna, a decis să înfiinţeze o linie telefonică la Poliţia Comunitară, unde oamenii să poată reclama orice problemă legată de câinii comunitari.
Primarul Antal Arpad a declarat că problema câinilor comunitari din oraş nu este rezolvată în prezent, prin urmare s-a decis ca foarte curând să facă împreună cu societatea civilă un adăpost pentru câini. În paralel, se va da în folosinţă o linie telefonică unde oamenii să poată reclama problemele legate de câinii comunitari.

În acest fel municipalitatea doreşte şi să verifice dacă acele semnale primite de la cetăţeni potrivit cărora în oraş apar câini mari, posibil aduşi din alte părţi, sunt reale. "Dorim să avem linie verde care poate fi accesată non stop şi unde cineva preia informaţiile, nu doar despre câini, dar şi alte eventuale probleme", a menţionat edilul.Mai multe persoane din municipiu au reclamat la Primărie prezenţa în număr mare a câinilor comunitari sau chiar unele muşcături, în special în unele cartiere.

Subiecte pe aceeași temăSursă: NewsIn

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?