Lider UDMR, mai vocal ca niciodată la adresa Guvernului

13 Octombrie 2018
Kelemen, despre criticile din comisia LIBE: Unele sunt în regulă, dar sunt aroganţi
Kelemen, despre criticile din comisia LIBE: Unele sunt în regulă, dar sunt aroganţi

Kelemen Hunor a spus că Executivul trebuie să prevadă în rectificarea bugetară din noiembrie şi sume pentru acoperirea deficitului înregistrat la nivelul consiliilor locale mici.

Întrebat, sâmbătă, la şedinţa CRU al UDMR de la Miercurea Ciuc despre priorităţile Uniunii, Kelemen Hunor a spus că Executivul trebuie să prevadă în rectificarea bugetară din noiembrie şi sume pentru acoperirea deficitului înregistrat la nivelul consiliilor locale mici.

„Una este bugetul, avem probleme la nivelul autorităţilor locale, deficitul lor este foarte mare. Guvernul s-a angajat în Legea Bugetului că va finanţa autorităţile locale la nivelul anului 2017 acolo unde există deficit mai ales la nivelul consiliilor locale mici, sau la comune mai mici, acolo în rectificarea din noiembrie trebuie să se regăsească acele sume prin care să poată finanţa acele autorităţi. (…) În perspectiva anilor 2019-2020 investiţiile nu prea merg, trebuie să atragem atenţia Guvernului că, fără investiţii, creşterea economică nu poate fi susţinută, astea sunt priorităţile pentru orice comunitate”, a spus Kelemen.

Potrivit acestuia, alte probleme care trebuie rezolvate sunt cele din sistemul de protecţie şi creştere a copilului, unde se înregistrează lipsuri mari din punct de vedere financiar.

„Guvernul trebuie să găsească o soluţie”, a conchis liderul Uniunii.Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?