Lider PSD: În minister, sunt funcţionari înţeleşi cu constructorii de autostrăzi, ca să fie blocaje

17 Februarie 2019
Lider PSD: În minister, sunt funcţionari înţeleşi cu constructorii de autostrăzi, ca să fie blocaje / Foto: Arhivă
Lider PSD: În minister, sunt funcţionari înţeleşi cu constructorii de autostrăzi, ca să fie blocaje / Foto: Arhivă

Gabriel Zetea, vicepreşedinte al PSD şi preşedinte al PSD Maramureş, vorbeşte despre „grupuri de interese” din Ministerul Transporturilor, formate din funcţionari, care erau înţeleşi cu constructorii, astfel încât să fie blocaje.

Potrivit lui Gabriel Zetea, problema autostrăzilor este discutată la fiecare comitet executiv al PSD, atât a celor în faza de proeict, cât şi a celor demarate.

„Am cerut de fiecare dată tuturor miniştrilor Transporturilor să pună piciorul pe acceleraţie. Lucrurile sunt extrem de dificile prin prisma legislaţiei greoaie. (...) Nu e vina vreunui ministru anume, ei sunt demnitari, fie că vorbim de PSD sau de alţii. Acum doi ani erau tehnocraţii, care nu au făcut mare diferenţă faţă de miniştrii politici, poate chiar mai puţin. Vorbim de o problemă de sistem. În ultimii doi ani, s-a încercat eliminarea, distrugerea unor grupuri de interese care mai mult încurcau, fie că sunt funcţionari de la minister, care erau înţeleşi. Nu demnitari, ci funcţionari care erau înţeleşi cu constructorii de autostrăzi, încât să existe blocaje, iar ele să fie perpetuate, aceşti constructori să depună claim-uri la Ministerul Transporturilor că li se pun oprelişti în construcţii. Aceste descoperiri sunt de notorietate. Sunt foarte mulţi funcţionari care blochează, din frică sau din interese proprii”, a declarat Gabriel Zetea, la Digi 24, refuzând, însă, să dea nume.Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Jan
18 Feb 05:06
Draga pesedica, hotaraste-te ! E vina legislatiei greoaie sau a functionarilor care trag de timp sau ambele ! Ca inteleg ca e vina legislatiei greoaie de care voi nu stiti nimic si de functionarii pusi politic tot de voi de care iarasi nu va aduceti aminte ! Va incurcati in propria mizerie si jegareala ...
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?