La Odorheiu Secuiesc, votul merge mână în mână cu pomana electorală

28 Septembrie 2009
Foto: Realitatea TV
Foto: Realitatea TV
Pachete cu alimente împărţite în ziua votului. S-a întâmplat la Odorheiu Secuiesc, unde oamenii au fost chemaţi la urne pentru a-şi alege un nou consiliu local. Reprezentanţii primăriei au împărţit pensionarilor conserve şi dulciuri la doar câţiva paşi de o secţie de votare.

Sute de pachete cu alimente şi dulciuri au fost împărţite de autorităţile locale din Odorheiu Secuiesc pensionarilor care au participat la un eveniment cultural organizat în Casa de Cultura din localitate, acolo unde a fost amenajată şi o secţie de votare.

Reprezentanţii primăriei spun însă că împărţirea pachetelor în ziua votului este o pură coincidenţă. Primarul Bunta Levente a încercat să explice: "Probabil că au fost luate ca şi anul trecut pachete pentru vârstnici. Acestea s-au dat, e deja o tradiţie". Biroul Electoral de Circumscripţie a aflat de acţiunea primăriei, dar procesul electoral şi-a urmat cursul.Alegerile din Odorheiu Secuiesc au avut loc după ce magistraţii Tribunalului Harghita au decis dizolvarea Consiliului Local pentru că aleşii locali nu s-au întrunit în şedinţe două luni consecutiv.

Subiecte pe aceeași temăSursă: Realitatea TV

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?