La ecografie, a urmat șocul: "E copilul diavolului! Mi se uită direct în suflet!" Ce purta în pântec

8 Noiembrie 2019
La ecografie, a urmat șocul: "E copilul diavolului! Mi se uită direct în suflet!" Ce purta în pântec
La ecografie, a urmat șocul: "E copilul diavolului! Mi se uită direct în suflet!" Ce purta în pântec
La ecografie, a urmat șocul: "E copilul diavolului! Mi se uită direct în suflet!" Ce purta în pântec La ecografie, a urmat șocul: "E copilul diavolului! Mi se uită direct în suflet!" Ce purta în pântec La ecografie, a urmat șocul: "E copilul diavolului! Mi se uită direct în suflet!" Ce purta în pântec

Pentru orice părinte, prima imagine cu bebelușul în pântecul mamei naște emoții uriașe! Nu și pentru acești tineri care, în momentul în care au făcut ecografia, au simțit fiori reci pe spate! Ce au văzut pe monitor depășește orice imaginație! GALERIE FOTO.

Iyanna Carrington a vrut să facă o ecografie, la 24 de săptămâni de sarcină. Tânăra mămică, de doar 17 ani, era speriată. Când a mers la doctor, însă, lucrurile au luat o turnură neașteptată.

Doctorița a pornit ecograful, iar pe ecran a apărut chipul unei fetițe dulci, care-i zâmbea. "O fetiță de toată frumusețea!", și-au spus, emoționați, părinții.La un moment dat, medicul a schimbat unghiul. În clipa aceea, pe ecran a apărut chipul unui copil care părea că vine direct 'de la poarta Iadului'. Cei trei au văzut pe monitor o față crispată, cu ochi mari, ce păreau ieșiți din orbite, care le-a aruncat un zâmbet sinistru, demonic.

"E copilul diavolului!", și-au spus părinții, șocați peste măsură. Când doctorița i-a liniștit, spunând că imaginea este normală și că realitatea pare deformată din cauza poziției copilului, aceștia au început să glumească pe seama sperieturii. Și ce sperietură au mai tras!

Ulterior, au decis să pună pozele pe o rețea de socializare, spre amuzamentul familiei și cunoscuților.

"Din fericire, nu a fost nevoie de niciun fel de exorcizare. Îmi iubesc fetița la nebunie! Iubesc drăcușorul ăsta!", a glumit mama fetiței.

Aceasta a mai spus că tatăl micuței a fost mai șocat de vestea că va fi fetiță, decât de imaginea care-i apăruse în fața ochilor. "Raleek credea că va fi încă un băiat. Are deja doi", a spus Iyanna.

Vezi imaginile de la ecograf în GALERIA FOTO.Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?