Klaus Iohannis: ”Nu mă tem de suspendarea din funcție!”

22 Noiembrie 2017

Preşedintele Klaus Iohannis a participat miercuri la dezbaterea ”Oraşele României la 100 de ani de la Marea Unire. Un viitor SMART pentru Ploieşti”, organizată de Universitatea Petrol - Gaze din Ploieşti, iar după conferință, el a declarat că nu se teme să fie suspedat.

”Nu mă tem de nicio suspendare. Nu există niciun temei și nu cred că românii își doresc așa ceva”, a spus Klaus Iohannis.

Șeful statului a mai declarat în fața jurnaliștilor că ideea unui ”stat paralel” este o ”glumă proastă”.

”Statul paralel este o glumă destul de proastă. Totuși, nu există niciun stat paralel, dar există câteva persoane care vor să acaparaze toată puterea. Conceptul vine din mai multe țări nu neapărat democratice. Este greșit ca în conducerea statului să ajungă persoane cu probleme penale. Ei ajung acolo și vor să-și apere pielea proprie, nu pielea românului. Rezultatul este acesta, se victimizează și vin cu prostii de tipul stat paralel”, a declarat Klaus Iohannis.

 

 

Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?