EURO U21 Klaus Iohannis, mesaj după înfrângerea României în faţa Germaniei

27 Iunie 2019

EURO U21  Preşedintele Klaus Iohannis a felicitat şi a încurajat echipei naționale de fotbal a României după meciul pierdut în faţa Germaniei cu 2-4, în semifinala EURO U21.

"Un parcurs excepțional al echipei naționale de fotbal a României Under-21 la Campionatul European! Tricolori, ați făcut o țară întreagă mândră de voi! Vă așteptăm acasă!", a scris şeful statului la câteva minute după închierea semifinalei EURO U21 .

Klaus Iohannis a transmis un mesaj de încurajare şi înaintea partidei. "Mult succes echipei naționale de fotbal a României Under-21 în semifinala EURO U21! Suntem alături de voi!"

 Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Ilinca
28 Jun 03:43
Vă mulțumim Domnule Președinte pentru frumoasa lecție de demnitate pe care ați oferit-o tuturor celor repede alergători la folosirea unuor cuvinte jignitoare și, poate, chiar triviale. Aș dori ca acest gest să impună un mod de a fi contemporani cu strămoșescul bun șimț și mai nou cu normele unui comportament civilizat. Asemenea rostire are darul de a mângâia pe cei și așa necăjiți iar celorlalți (chiar nepricepuți la fotbal) o stare de bunăvoință care nu poate fi decât folositoare tuturor...Ne-ați dezvăluit și un sens mai puțin cunoscut al vorbei românești: vorba dulce, mult aduce. Recunoștință. Ilinca
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?