Klaus Iohannis, mesaj de ultimă oră pe facebook

13 Februarie 2015

Președintele Klaus Iohannis a postat pe pagina sa de facebook un mesaj cu prilejul Zilei  Radioului, în care a menționat că este o bună ocazie să ne reamintim de oamenii de radio care au contribuit prin curaj și profesionalism la erodarea dictaturii comuniste, făcând referire la posturile Europa Liberă, BBC sau Vocea Americii. 

”Când nimeni nu mai credea că în estul Europei e posibilă vreo schimbare, mulți dintre noi și-au regăsit speranța și puterea de a rezista ascultând posturi străine de radio precum Europa Liberă, BBC sau Vocea Americii. În spatele Cortinei de Fier, vocile crainicilor aduceau în case informația adevărată, curajoasă, necontaminată de propagandă și de politica Partidului. UNESCO a declarat ziua de 13 februarie Ziua Mondială a Radioului. Este o bună ocazie de a ne aminti de oamenii de radio care au contribuit prin curaj și profesionalism la erodarea dictaturii comuniste, slujind adevărul cu respect față de interesul public, față de istorie și față de ascultători”, se arată pe pagina de facebook a președintelui. Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Mihai
15 Feb 21:39
A uitat de Radio Erevan,presedintele!
Răspunde
2 0
Andrei Tailup
13 Feb 19:14
Chiar ati ramas fara stiri? Asa se face o stire? Copy/paste de pe Facebook. Jalnic.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?