Klaus Iohannis, lovit fără milă de Liviu Dragnea. Atac devastator

19 Mai 2019

Liviu Dragnea a lansat un atac la președintele Klaus Iohannis, afirmând că șeful statului a făcut din putere o obsesie.

"Astăzi am fost la Târgoviște să le spunem românilor că economia crește. O spun cifrele Institutului Național de statistică, nu doar noi.

Economia crește cu peste 5%, deși Iohannis a vorbit mereu de falimentul politicii noastre. Economia crește cu peste 5%, deși instituțiile internaționale au prezis o creștere de 3%. 
Este a zecea oară când străinii se înșeală în privința creșterii pe care PSD a imprimat-o României. Cu toate astea, Iohannis și opoziția defilează cu datele greșite. De ce? De ce președintele țării, în ciuda rezultatelor bune, nu vrea să audă de ele? De ce președintele țării refuză să le recunoască? De ce președintele țării nu-și apără țara? Pentru că nu-i pasă de ea. El preferă ca România să piardă, decât să aibă dreptate PSD.

Dar dacă tot vorbim despre economie, știm cu toții că Iohannis are și el o realizare. Una singură: industria urii. Iohannis a făcut din ură principala sa activitate. A răspândit-o în politică. A răspândit-o și în societate. A împărțit românii în două tabere. I-a dezbinat, i-a învrăjbit. A făcut din putere o obsesie. A făcut din impotența lui politică un război între români.
Iohannis a desăvârșit ceea ce au inventat alții: președinția bazată pe ură, pe dezbinare, pe conflict. Președinția îndreptată împotriva propriei țări, a propriului popor.

România merită mai mult!", a scris Liviu Dragnea pe Facebook.Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
veorica
19 May 20:00
Tovarashi, avem crestere fara productie si fara exporturi !!!? CUm vine asta !!!? Iar intervine pixul magic ...
Răspunde
0 0
Bogdan
19 May 19:02
A fost blând. După cum vedem neni nu se tine de campanie la europarlamentare. Să nu se mire nimeni că prezența la vot va fi sub 40 la sută și atât la europarlamentare cât și le parlamentare la anul tot PSD va fi primul. Opoziția încă nu a înțeles că trebuie sa vina cu idei de aceea le este ușor tuturor să îi ia peste picior.
Răspunde
0 0
Amalia
19 May 18:05
N-am înțeles, asta-i campanie electorală pentru europarlamentare??? Despre ce vorbește persoana asta ? Dacă e să analizăm creșterea economică, mă gândesc, oare acoperă mărimea dobânzilor de plătit la împrumuturile externe enorme ?
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?