Kira Hagi, fiica lui Gică Hagi, a luat o decizie care l-a uluit pe "Rege"

15 Mai 2019

Kira Hagi, 24 de ani, îşi axează întreaga activitate pe actorie.

Fiica lui Gică Hagi a început să activeze în showbiz în Statele Unite, iar acum pare pregătită să înveţe copiii tainele acestei meserii. Ea va deveni profesoara de actorie.

Cu mult entuziasm mă pregătesc să inaugurez DallesGo Kids şi să predau cursul de actorie dedicat copiilor cu vârste între 10-13 ani. E un curs în care vom explora universul minunat al actoriei prin jocuri şi exerciţii care sunt sigură că îi va ajuta pe copii în toate aspectele vieţii lor. Aşa cum m-a ajutat şi pe mine! Cred mult în acest fel de dezvoltare personală, altfel nu m-aş fi băgat. Şi sunt sigură că o să ne distrăm. Ei pe seama mea şi invers”, este mesajul Kirei Hagi, preluată de Telekom.

Pe parcursul celor 12 săptămâni, cursantul va beneficia de un rol special gândit pentru el. Va trece prin toate etapele montării unei piese de teatru de la lucrul pe text la memorarea replicilor şi repetiţii. Cursul se va încheia fie cu o reprezentaţie în public pusă în scenă de cursanţi la Teatrul Act, fie cu un scurt film ce va putea fi vizionat online.Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?