Jandarmeria acuză manifestanții: Protestul din Piața Victoriei, ilegal

24 Februarie 2019

Jandarmeria Capitalei a anunțat că manifestația din Piața Victoriei nu respectă condițiile legii adunărilor publice în vigoare și a adăugat că în spațiul public au apărut mai multe informații false cu privire la numărul jandarmilor trimiși în zonă.

Jandarmeria îi acuză pe protestatarii din Piața Victoriei, strânși în zonă în urma apelurilor publice ale unor organizații civice și ale unor politicieni, că nu au autorizație pentru miting. 

"Pentru organizarea acestei manifestații nu au fost respectate condițiile legii adunărilor publice în vigoare aceasta fiind anunțată pe rețelele de socializare, în mediul online și în mass-media. Jandarmeria Capitalei va asigura ordinea și liniștea publică și va lua toate măsurile pe care le consideră necesare, astfel încât să prevină incidentele care ar putea tulbura ordinea publică pe timpul desfășurării acestei manifestații. Vom face toate eforturile astfel încât activitatea firescă a instituțiilor publice, folosirea drumurilor precum și celelalte activități cotidiene sa nu fie afectate sau efectul să fie unul limitat", precizează un comunicat de presă al Jandarmeriei Capitalei dat publicității duminică seară. 

Protest Piața Victoriei. Mii de oameni sunt acum în stradă: ”Abrogați, apoi plecați!” 

Reprezentanții Jandarmeriei Capitalei transmit că în spațiul public au circulat mai multe informații și știri false cu privire la numărul de jandarmi angrenați în această misiune, "cu scopul de a crea emoție și a crește gradul de tensiune în rândul celor interesați să participe la această manifestație" și infirmă aceste informații.

"Recomandăm participanților să respecte indicațiile și recomandările forțelor de ordine aflate în dispozitiv, iar pentru a nu exista nici un fel de evenimente negative, modul de manifestare trebuie să rămână unul pașnic și fără încălcarea normelor legale!", mai arată Jandarmeria Capitalei. 

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
John
25 Feb 10:53
Dar salariile voastre futu-va in gura de jandarmi cum sunt? La fel de ilegale pt niste analfabeti care au salarii de 4000 ron pe luna in tara asta in care muncesc oameni pe 1200 ron si voi castigati foarte multi bani pt pregatirea voastra. Analfabetilor in frunte cu o analfabeta
Răspunde
0 0
Armin
25 Feb 09:54
Slugile PSD -ului
Retardații din Jandarmerie nu realizează că mănâncă pâinea din mâinile și din munca "protestatarilor" ?? Când o să îi plătească dragnea atunci să iasă în față , până atunci să se gândească la copii lor ( daca sunt responsabili ...) , să vadă dincolo de ordinele date de penalii actuali, mâine s-ar putea sa fie ei cei nemulțumiți , roata se întoarce , nu mai durează mult !! Deocamdată mușcă mâna celor care îi hrănește !!!!!! Să nu uitați asta......
Răspunde
0 0
Retard Complet ...
25 Feb 04:39
... ilegal este sa FURI 50 de lei de la un copil ! Ilegal este sa MINTI ca erau banii tai si apoi ca i-ai gasit ! Se pare ca politicul si-a pus cele mai obediente si incompetente (sa spunem asa) in pozitiile de conducere ! Ceea ce este ILEGAL ! Un om care protesteaza are o problema, trebuie ASCULTAT, INTELES si REZOLVATA PROBLEMA !
Răspunde
0 0
Roman
24 Feb 21:06
Ce este aia protest ilegal într-o dictatură?
Răspunde
0 0
Stan
24 Feb 20:26
Protestul a fost anuntat din timp...Nu va convine? Demisia si la munca cu voi...Si luati si marlanca secretara cu voi...Urgent.
Răspunde
0 0
Au devenit si astia experti in “legile” lui Tudorica ...
24 Feb 20:26
... daca miine da tudorel o lege sa umble toti in coorul gol ei ar “executa” orbeste totul !
Nu e treaba lor sa decida ce e legal sau nu ! Lumea protesteaza si pentru ei, pentru ca copii lor sa nu fie slugile beizadelelor ...
Răspunde
0 0
El Condor
24 Feb 20:24
CUI NU AI CONVINE PROTESTUL? MUISTEI MARLANCE DE VIDELE SAU CURVARULUI BODEGAR DRAGNEA BOLSEVICUL JEFUITOR? E TARA NOASTRA , PROTESTAM PANA LA MOARTE!
Răspunde
0 0
cotoi
24 Feb 19:57
Vorbiti prostii , e legal dupa cum spun autoritetile.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?