Jaf la Societatea de Transport Public din Tulcea. Hoţii au fugit cu banii de salarii

10 Noiembrie 2018

În noaptea de vineri spre sâmbătă, sediul Societăţii de Transport Public din Tulcea a fost prădat de hoţi, care au reuşit în timp foarte scurt să fugă cu o sumă considerabilă. Aproape 200 de mii de lei.

Lovitura s-a dat la ora 3.17, când hoţii l-au atacat pe paznicul de la poarta principală, l-au lovit şi l-au legat. Celălalt paznic, se afla la poarta 2 şi nu a auzit nimic. Paznicii sunt de la societatea DIALFA, cu care STP Tulcea are contract până în martie 2018.
Când hoţii au pătruns în clădirea de birouri, unde se afla seiful cu bani, au găsit cheia de la seif într-un sertar şi au dispărut cu prada în câteva minute. Chiar dacă alarma de efracţie a pornit, până la sosirea echipei de intervenţii, hoţii deja apucaseră să se facă nevăzuţi.
Culmea, sistemul de supraveghere video încă nu fusese înlocuit, după ce, cel vechi arsese în incendiul de la începutul anului, lucru care va face investigarea cazului şi mai grea.

ȘTIREA COMPLETĂ PE REALITATEA DE TULCEA

Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?