Iubitul a cerut-o de soţie de 148 de ori. Finalul este cu totul neaşteptat

14 Noiembrie 2016

De cele mai multe ori, când un cuplu se iubeşte nu durează mult până ca ea să accepte cererea în căsătorie. 

În cazul de faţă, el a cerut-o pe ea de 148 de ori în căsătorie, timp de cinci luni. Totul a început în luna iunie, când a Claire rămas însărcinată.

O lună mai târziu, Smith a venit cu propunerea ca ei să se căsătoarească. Surpriza a fost mare când ea l-a refuzat. Bărbatul nu s-a lăsat şi a crezut că prima dată nu a fost convingător şi a zis să-şi încerce norocul şi  a doua oară. Din nou a fost refuzat. 

A treia oară, s-a pregătit mai bine şi a scris pe bileţel, s-a filmat şi a cerut-o din nou în căsătorie, iar viitoarea mămică nu s-a lăsat convinsă şi a refuzat. 

Motivând că vrea să o să vadă pe iubită cu evoluează cu sarcina, Smith a plasat şi bileţul cu întrebarea dacă vrea să îi fie soţie. După 148 de ori, Claire a cedat şi a acceptat propunerea, chiar înainte de Crăciun. Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?