Iubita lui Dragnea, acuzată că se implică în conducerea PSD

20 Septembrie 2018

"Credeți că e corect să conducă partidul prietena lui Dragnea cu doi consilieri?", s-a întrebat retoric miercuri seara Gabriela Firea, după ce a dezvăluit că Irina Tănase este împinsă în față de șeful PSD în discuțiile de la vârful partidului.

Un lider PSD i-ar fi spus Gabrielei Firea că Dragnea este schimbat în ultima perioadă și că a încercat să discute cu el anumite lucruri, dar că a fost trimis la doi consilieri și la prietena lui Dragnea.

„În această seară eram la o întâlnire și a venit un coleg de al nostru să ne spună dacă totuși nu ar fi bine că înainte de CEx să mai avem o întâlnire. Colegii l-au întrebat dacă crede că mai putem obține o conduită normală, democratică, statutară din partea dlui Dragnea, crezi că va putea să ne conducă altfel decât printr-un grup micuț numit grupul de la Scrovistea? Domnul respectiv a zis că și el e descumpănit, că și el a încercat să-i spună că nu e bună directă în care mergem, că, totuși, deciziile importante, majore trebuie să fie întâi dezbătute, nu să ne trezim în față faptului împlinit și pe urmă să decontam, cum s-a intmplat cu OUG 13. Se dădese foc la țară și dl Dragnea a zis că nu știe nimic și nu știe cine a dat acea OUG, că el era în SUA și arată cu degetul către colegul nostru Iordache. Credeți că dl Iordache a făcut de capul lui acea OUG? Eu mă îndoiesc sincer și vă asigur că n-a făcut-o de capul lui. Colegul mi-a zis că nu crede că se mai putea îmbunătăți comportamentul dlui Dragnea, că e schimbat de un an jumătate, că a încercat și el să-i zică dar că la ultimele discuții nu a mai participat și că a vorbit cu doi consilieri și cu prietena dumnealui. Credeți că e corect să conducă partidul prietena dumnealui cu doi consilieri?", a spus Gabriela Firea, miercuri seara la Antena 3.Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?