Isărescu: Românii cu credite pentru locuințe sunt ”prizonierii propriilor aspirații.”

14 Iunie 2018

Într-o formulare ”neortodoxă”, guvernatorul Băncii Naționale, Mugur Isărescu, spune că cei care și-au cumpărata o locuință nu au devenit robii băncilor, ci sunt victimele propriilor lor dorințe.

Guvernatorul nu precizat dacă această constare este un reproș adresat persoanelor care se au întâmpinat dificultăți în resiturirea împrumuturilor, celor ce se tem de majorările succesive ale ROBOR (dobanda de referință la creditele în lei cu dobândă variabilă) sau politicienilor care au ”atribuit” permantent României un risc de țară major, fapt ce a indus marje mari în calculul riscurilor băncilor, alpicate peste ROBOR (alături de comisionele bancare, unele aplicate abuziv).

”Se spune că cei care și-au luat case au devenit robii băncilor. Nu e adevărat. Ei au devenit prizonierii propriilor aspirații”, spune cel mai longeviv guvernator din Europa.

Detalii pe realitateafinanciara.netSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?