Iordache, în scandalul Dragnea: ”La stat e ca la privat. Realitatea e aia pe care o spun eu!”

20 Martie 2019

Intrat în legătură telefonică la Realitatea TV, Florin Iordache s-a dezlănțuit în direct, ridicând tonul și vorbind mai ceva ca la piață. ”Domnișoară, nu înțelegi că eu am treabă, nu stau să îmi povestești tu cum e la stat sau la privat”, a spus Iordache. Scandalul a izbucnit după ce Ioprdache a fost întrebat de ce nu a fost internat Liviu Dragnea într-un spital de stat.  

După ce a afirmat miercuri că între spitalele de stat și cele private nu există nicio diferență, Florin Iordache a intrat în direct, prin telefon, la Realitatea TV, unde s-a enervat și a adoptat un ton și mai agresiv.

Totul pentru a explica de ce nu s-a internat șeful său, Liviu Dragnea, într-un spital de stat. 

Iordache s-a dezlănțuit în direct, ridcând tonul și vorbind ca la el acasă: ”Că e la stat sau la privat nu e nicio problemă, prin măsurile pe care noi le-am luat că e la stat sau privat condițiile sunt la fel de bune. Eu am fost într-un spital de stat unde am fost la fel de mulțumit ca la un spital privat. Ce vă deranjează că e la stat sau la privat?! Domnișoară, nu înțelegi că eu am treabă, nu stau să îmi povestești tu cum e la stat sau la privat? Din punctul meu de vedere, că e la stat sau că la privat, condițiile sunt la fel! Realitatea e aia pe care ți-o spun eu! Că îți spun ție în cască că vezi o anumită realitate e problema ta!”, a spus Iordache.  

Iordache: Nu înțelegi că e la fel?Jurnalistă: Doamne ferește

Iordache: Nu înțelegi că e la fel? Doamne ferește

Jurnalistă: Câți erau în salon cu dumneavoastră?

Iordache: Ce credeți, că am stat să-i număr? Când te doare și ai probleme stai să numeri pacienții?

Jurnalistă: Dar nu ați avut un moment de luciditate să vă uitați în salon să vedeți cine mai e?

Iordache: Domnișoară, nu vrei tu să-mi spui cu cine am fost vecin de pat?

Jurnalistă: Spuneți-mi câte paturi mai erau în salon și câte erau ocupate?

Iordache: Da asta e problema?

Jurnalistă: Domnul Dragnea cu siguranță nu mai stă cu încă cinci în salon, că nu are cum la privat, stă singur.

Iordache: Domnișoară, poți să înțelegi că condițiile s-au îmbunătăţit? Poți să înțelegi chestiunea asta?

Jurnalistă: Cum puteți spune că sunt condițiile la fel la spitalele de stat și cele private când tocmai am stabilit că ați stat cu alți oameni în salon, iar domnul Dragnea stă singur în rezervă, la televizor?

Iordache: De unde știi, ai fost tu și ai văzut că stă singur în rezervă?

Jurnalistă: Dumneavoastră știți că la spitalele de stat, când se strică apa caldă, oamenii ăia stau internați o săptămâna și se spală cu cana? Știți? În București, aici.

Iordache: Extraordinar!

Jurnalistă: Asta nu vi se pare o problemă.

Iordache: Nu mi se pare o problemă, nu, nu!

 Înregistrarea integrală a intervenției telefonice a lui Florin Iordache la Realitatea TV o puteți urmări în clipul de mai jos. 

Reacția ministrului Sănătății la întrebarea: ”De ce a ales Dragnea un spital privat?”

Liviu Dragnea a fost externat marți. Anunțul fusese făcut de Cărălin Rădulescu. „Starea de sănătate a domnului președinte este mai bună. Se pare că nu se va apela la o intervenție chirurgicală. Se va merge pe proceduri medicale de genul gimnastică sau kinetoterapie. Externarea va avea loc probabil ori în această seară (marţi - N.R.), ori mâine (miercuri - N.R.). Apoi începe să funcționeze în mod normal venind la Parlament", a precizat Cătălin Rădulescu. 

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
HAHAHA unde esti BRE?
27 May 15:32
Dl Dragnea merge la puscarie definitiv!
todeauna devreme la datorie, cum e vremea downunder?
Răspunde
0 0
Faceti spitale,hastagi,sunt rentabile ,bre !
21 Mar 05:33
Numai un om mare,poate fi atât de criticat,vă e frică ,smenari de,Dl Dragnea sau de ideile social-democrate?Criticile aiastea de mitocănie,nu fac decât să intăreasca ideea de mișei neputiciosi,se leaga de sireturil de la pantofi,ca nu pot sa ridice mai sus ochii.În social democratie,dle Moromete,nu este exlusă proprietaea privată,ba mai mult se acceptă concurenta.Dacă in sanatate sunt spitale private,ele sunt egale ca utilitae,sunt mai bune,continuați sa faceti peste tot si in comune si la București..Vă recomant sa va tratați ,hastagi ,la spitalul din Dichisul din Vale,ca e la fel de bun ca un spital din Bucuresti.Apropo.infectii zoocominale se produc de pioceanic,o bacteri care se hraneste cu tesuturi moarte /arsuri,escare ,et/nu cu sciatica la lombago ce avea dl Dragnea .Măcar ata buna credinta nu are stica obrazului,care nu se mai inroșește la minciună.Apoi,in clădiril vechi pioceanicul pătruns nu paote fi nimicit decat cu darâmarea clădirilor.De aia se acceptă spitale private,pentru ca investitorii nu vor numai aur,gaz si petrol,mai vor si sanatatea poporului român.Ca filosofie ,hastagi,ce nu poate face statul român,preluati voi privatii ca multinaâionalele care va plătesc .nu faceti ca bancul cu Bulă.copiii ajutau o babă să treaca strada ,dar ea nu voia.Îi puneti sula in coaste guvernului sa taie de la consum ,pentru a construi șosele sa merga nemtul mai repede la muscal ?
Răspunde
0 0
Moromete
20 Mar 23:06
Iar apare berbecutul asta ? Confundă spitalele cu sicriele ? Că numai acestea au destinația la fel ! Probabil că a confundat gandacii din salon cu pacienții, e greu să-i numeri că se mișcă și mai ales ..pe întuneric. Dar problema nu sunt spitaleele ci pacientul care s-a ”internat” într-un spital în care NIMENI nu poate oferi o fișă medicală din care să rezulte IMINENȚA operației și apoi revenirea miraculoasă. Am mai fumat noi cazuri similare, dar măcar Ponta ne-a servito cu o operație prin Turcia cu o continuare în toată splendoarea, cârje , picior în fier-beton.. așa cât mai convingător. Acum .. spectacolul a fost slab regizat, o ușă deschisă pe la Dâmbovița în sala plină de oameni transpirați de căldură în care actorul clama atmosferă glaciară ..cu o mână dusă spre zona hernie. Culmea afară în drum spre ”congelator” nu a resimțit nici o durere. Însă la fel ca și în cazul jandarmeriței ”paralizate”..mai mult moartă decât vie în viziunea nesimțiților ..și marele îndurerat ..va zburda cât de curând uitând de DUBLA HERNIE...cât despre lătrăi bolșevici ..nici o greață măcar .
Răspunde
0 0
Natal Banat
20 Mar 21:08
Ai o mutra asa de credibila ca asi dori sa-ti pun o "alta întrebare": Când te-ai uitat ultima data în oglinda,
sa vezi ce mutra de cotoi mincinos ai? în rest, toate buna si sa traiasca PSD si taica Dragnea pâna când va zic eu: adica pâna IERI!
Răspunde
0 0
Natal Banat
20 Mar 21:04
Da
Răspunde
0 0
cotoi
20 Mar 19:35
LA DURUT IN BASCA A PROSTIT PE TOTI , A TRECUT AUDIEREA ACUM E VESEL , DAR CATUSELE SE TOARNA , SA-L VEDEM CIT DE CURIND CU ELE II VA STA BINE .
Răspunde
0 0
Tibi
20 Mar 19:10
Ipokrit, infantil si plin de fasole
Răspunde
0 0
farfuy
20 Mar 16:40
Ciordache a fost in spital cand a nascut ,asta trebuie bagat in spital de stat si uitat acolo , astea nu-s problene pentru taranu asta ,futu-i norocuin gura de porc mistert
Răspunde
0 0
Groza
20 Mar 16:03
Omul fiind un "patriot" una spune si alta face.Cand este vorba de sanatatea lui merge cu multinationalele.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?