S-a stins din viață încă un "greu" din PSD

3 August 2018

Ion Stan, fost președinte PSD Dâmbovița și deputat PSD, a murit într-un spital din Constanța.

Ion Stan era împreună cu soția la mare, când i s-a făcut rău. A fost transportat la spital, dar a murit în urma unor complicații provocate de diabetul de care suferea, a notat gazetadambovitei.ro.

Conform site-ului Camerei Deputaților, Ion Stan a fost deputat în patru mandate, în perioada 2000-2016.

Ion Stan a fost, de asemenea, președinte în Comisia comună permanentă a Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activităţii SRI, în perioada 2000-2004.

În plus, în perioada 2006-2010, Ion Stan a fost vicepreşedinte al PSD.Potrivit cdep.ro, Ion Stan, născut pe 13 august 1955, era căsătorit și avea doi copii.

Știrea a fost confirmată de Adrian Țuțuianu, vicepresedinte PSD si presedinte PSD Dâmbovița.

"Am aflat cu multă amărăciune de trecerea la cele veșnice a domnului Ion Stan, fost prefect, deputat PSD (2000 – 2016), președinte, vicepreședinte și secretar al Comisiei parlamentare pentru controlul activității SRI și președinte al PSD Dâmbovița timp de aproape 14 ani.

Cuvintele sunt prea puține și prea sărace când vine vorba de personalitatea atât de marcantă a unui om care a lăsat multe fapte bune în urma sa. A făcut bine multor semeni, a ajutat comunități întregi și a crezut întotdeauna într-un țel superior trecerii prin această lume.

De numele său se leagă proiecte majore de investiții din județul Dâmbovița în infrastructura de drumuri, apă, canalizare, înființarea unor localități etc.

A fost un credincios devotat al Bisericii Ortodoxe Române, numeroase lăcașuri de cult bucurându-se de sprijinul său direct. Cu titlu de referință rămâne Mănăstirea Nucet, din comuna natală, readusă la viață prin strădania aceluiași suflet neobosit.

Știam că are mai multe probleme de sănătate care, din păcate, au fost complicate în ultima perioadă de o sentință dureroasă și profund nedreaptă. Și, chiar dacă ultimii ani ne-au îndepărtat oarecum, respectul și prețuirea au rămas neatinse. E foarte dureroasă, pentru mine, această pierdere.

Peste 10 zile, ar fi împlinit 63 de ani.

Dumnezeu să-l odihnească în veșnicie!"


Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Ipu
03 Aug 18:07
Un psd-ist mai puțin și o pensie specială mai puțin!
Răspunde
0 0
Marzoca Maria
03 Aug 16:20
I sa făcut milă la Dumnezeu de noi!Să îi ia Michiduță pe toți la el!
Răspunde
0 0
anonim
03 Aug 16:07
Iliescu, Roman, Caramitru, Nastase ... ? Asteptam cu nerabdare ...
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?