Ion Iliescu face presiuni pentru convocarea unui nou Congres al PSD

5 Ianuarie 2009
Foto: NewsIn
Foto: NewsIn
Preşedintele de onoare al social democraţilor, Ion Iliescu, nu-i lasă timp lui Geoană să se bucure de guvernare. Fostul şef din Kiseleff susţine că tot mai mulţi activişti vor să-şi dea demisia din partid, nemulţumiţi că doar o grupare din PSD se bucură de "câştigurile" guvernării.

Fostul preşedinte al PSD, Ion Iliescu, a declarat duminică pentru cotidianul Gândul că a avut "un schimb de opinii" cu preşedintele partidului, Mircea Geoană, în ceea ce priveşte convocarea de urgenţă a structurilor de conducere ale partidului.

"Urmează să ne întâlnim într-un BPN, pentru a stabili data unui Consiliu Executiv, eventual a unui Congres, dacă va fi necesar". Totodată, într-o intervenţie postată pe blogul personal, Iliescu a arătat că "se impune o analiză pertinentă a problemelor privind strategia şi tactica partidului în acest an, în forumurile sale statutare, şi promovarea unei activităţi politice susţinute pentru clarificarea tuturor problemelor cu activul propriu de partid, cu militanţii de bază ai partidului", afirma Iliescu pe blogul său.

Vezi aici articolul completSursă: Gândul

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?