Ion Caramitru: "Suntem într-un moment de gravă risipire a orizontului de aşteptare"

22 Februarie 2016

Respiră Shakespeare, a sunat clopoţelul revoluţiei, a fost ministrul Culturii, este preşedintele UNITER, al Teatrului Naţional București şi a jucat în zeci de filme adorate de români. Nimeni altul decât actorul Ion Caramitru a fost prezent la Realitatea TV, în emisiunea ”Acasă la oamenii realităţii”.

Directorul Teatrului Naţional din Bucureşti, Ion Caramitru, a vorbit la emisiunea ”Acasă la oamenii realității” despre ultima premieră.

”Dupa '89, lumea spera la o eliberare reala de cosmarul comunist. Nu s-a intamplat asta, comunismul e in toate... in substanta omului. E mai bine in sensul liberatii de miscare si expresie, dar nu e de ajuns. Oamenii au asteptat sa o duca mai bine mai repede, s-ar fi putut spectaculos daca nu s-ar fi perpetuat structurile comuniste in societatea noastra. Nu vad o schimbare fundamentala, suntem intr-o grava risipere a orizontului de asteptare", a spus Ion Caramitru.

Din păcate, teatrele se află astăzi în cumpănă. Actorul speră într-o rezolvare împreună cu instituţiile statului.

Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?