Iohannis a participat la slujba de Rusalii

20 Mai 2018
Iohannis la Sibiu
Iohannis la Sibiu

Preşedintele Klaus Iohannis a participat astăzi la slujba de Rusalii de la Biserica Romano-Catolică ”Sfânta Treime” din Sibiu. La finalul slujbei, înainte de a se urca în maşină, a fost aplaudat de câţiva oameni aflaţi în zonă.

Preşedintele Klaus Iohannis a participat astăzi la slujba de Rusalii de la Biserica Romano-Catolică "Sfânta Treime" din Sibiu. La finalul slujbei, înainte de a se urca în maşină, a fost aplaudat de câţiva oameni aflaţi în zonă.

Şeful statului şi soţia sa au ajuns la biserică înainte de începerea slujbei. Klaus Iohannis, de confesiune evanghelic luteran, şi soţia sa au mers la Biserica Romano-Catolică "Sfânta Treime" din Sibiu şi de Paștele catolic, dar și de Paștele ordodox.

Este lăcașul unde președintele Iohannis obişnuieşte să meargă încă de pe vremea când era primar al Sibiului.Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?