Investiţiile în infrastructură vor adânci deficitul bugetar

14 August 2009
Foto: NewsIn
Foto: NewsIn
Radu Berceanu a declarat că, pentru dezvoltarea infrastructurii, intenţionează să ia mai mulţi bani de la Banca Europeană de Investiţii şi alte cu câteva bănci cu care sunt făcute contracte şi sunt dispuse să aloce aceste fonduri în vreme de criză. Ministrul Transporturilor a adăugat că FMI este de acord, dar trebuie să tăiem din altă parte, pentru că altfel se va adânci deficitul.

"Un 0,2% în plus în deficitul bugetar pentru un număr exact de proiecte care sunt în curs, care au bani, n-ar fi cea mai gravă sau cea mai rea situaţie într-un an de criză", a spus Berceanu.

Radu Berceanu, a declarat şi că va plăti toate lucrările certificate predate de constructorul Bechtel al Autostrăzii Transilvania

"Anul trecut, când duduia economia, nu duduiau şi plăţile pe aici deloc. Acum noi suntem la zi cu plăţile. Eu voi plăti tot ce se lucrează şi este certificat", a afirmat ministrul Transporturilor, aflat în vizită pe şantierul Autostrăzii Transilvania.


 Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?