Pro TV, oamenii n-au putut crede ce au auzit în prime-time: înjurături, jigniri, cuvinte grele

20 Februarie 2019

Pro TV difuzează show-ul "Ferma", care este, practic, un test de rezistenţă fizică şi psihică. Unii dintre concurenţi deja au clacat şi s-au lansat în atacuri suburbane.

Claudia Pavel şi Brigitte Năstase au ajuns inamice la Ferma 2019. Apropierea dintre Claudia Pavel Cream şi un concurent a determinat-o ăe fosta soţie a lui Ilie Năstase s-o bârfească pe cântăreaţă. Aflată în hambarul alăturat, Claudia a auzit şi a şi-a pierdut cumpătul. A urmat un recital de cuvinte grele, conform click.ro. Emisiunea "Ferma" este prezentată la Pro TV de Mihaela Rădulescu.

"Săraca de tine Brigitte! Trebuie să te duci la spitalul de nebuni. Mânca-ţi-aş gura ta, eşti mitomană! Nu am putut să văd asemenea femeie bolnavă. Mi-e milă de tine, fată! Zici că nu eşti mâncătoare de c...t! Vai de capul tău", a fost replica acidă a Claudiei. Solista nu s-a oprit aici cu descrierea pe care i-a făcut-o Brigittei. A ieşit afară şi le-a povestit şi celorlalţi ce s-a întâmplat. "Ce credeţi? Brigitte mă bârfea la Ioana. Femeia este o golancă perversă. Nu ai cum să te pui cu ea. E şi bipolară, schizofrenică, paranoică", s-a destăinuit Claudia, plină de nervi.

Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?