Inedit! Iată unde s-au cazat legendele filmului românesc în timpul filmărilor pentru ”Moromeții 2”

18 Septembrie 2017

În perioada filmărilor, actorii din filmul ”Moromeții 2” au ales să se mute chiar în localitatea în care se țin filmările.

"Oamenii au început sa îndrăgească comuna. Personajele principale au ales să rămână în localitate. Horaţiu Mălăele e cazat la mine. Sunt actori care sunt rămaşi în casele oamenilor din localitate. Sunt modeşti, simpli. Pe mine m-au impresionat. Sunt deschişi pentru localitate, pentru oameni, pentru tot ce se întâmplă", a spus primarul comunei Talpa, Benone Rababoc, potrivit Agerpres.

Edilul a mai spus că pregătirile pentru debutul filmărilor au atras deja vizitatori din alte localități. Duminică, un grup format din 15 bicicliști, din orașul Alexandria, a venit în comuna Talpa pentru a vizita și pentru a socializa cu oamenii locaului.Filmul este inspirat din cel de-al doilea volum "Moromeţii", "Viaţa ca o pradă". În rolulurile principale vor juca Horaţiu Mălăele (Ilie Moromete), Dana Dogaru (Catrina Moromete), dar şi Iosif Pastina (Niculae), Răzvan Vasilescu, George Mihăiţă, Andi Vasluianu, Oana Pellea, Ion Caramitru, Gheorghe Visu, Florin Zamfirescu, Marian Râlea, Paul Ipate, Cuzin Toma, Liviu Pintileasa, Dorina Chiriac.  Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?