Industria filmelor pentru adulți trece la holograme! Cum funcționează

18 Decembrie 2016

Industria filmelor pentru adulţi a adoptat întotdeauna cele mai noi tehnologii. Acum a venit rândul hologramelor. Compania CamSoda plănuieşte să lanseze pe piaţă un serviciu numit „live holographic streaming” la evenimentul AVN Adult Entertainment Expo din Las Vegas.

Clipurile „Holo-Cam” vor fi filmate într-un studio special, iar utilizatorii vor putea vedea conţinutul folosind nişte piramide care funcţionează cu computere desktop, telefoane sau tablete, scrie Go4it.

Va fi oferit un program săptămânal, iar sesiunile private vor fi contracost.

Deocamdată rezoluţia hologramei este destul de slabă, iar hologramele sunt destul de mici. CamSoda spune că mărimea hologramei va depinde de ecranul şi rezoluţia dispozitivului pe care este folosit dispozitivul piramidal.

Tehnologia folosită de companie este similară cu „holoportarea” prezentată în acest an de Microsoft. Această tehnologie permite reconstrucţia, în timp real şi oriunde în lume, a unor modele 3D.în România o echipă de cinci tineri a prezentat HoloSee, o tehnologie similară, dezvoltată independent de cea a Microsoft. 

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?