ÎNDUIOŞĂTOR. Moment UNIC, filmat: un bebeluş nou-născut NU VREA să se despartă de mama sa

27 Februarie 2014
Nou-născutul care nu vrea să se despartă de mama sa
Nou-născutul care nu vrea să se despartă de mama sa
Nou-născutul care nu vrea să se despartă de mama sa Nou-născutul care nu vrea să se despartă de mama sa

Un moment unic a fost filmat şi postat pe internet, unde a devenit viral: momentul în care un nou-născut îşi cunoaşte, pentru prima dată, mama şi se agaţă, literalmente, de faţa acesteia, plângând de fiecare dată când asistenta încearcă să îl desprindă pentru a-l curăţa.

Bebeluşul a fost născut prin cezariană şi adus imediat la mama sa, unde asistenta îi lipeşte corpul de faţa mamei sale. Nou-născutul reacţionează de fiecare dată când asistenta încearcă să îl ia de lângă mama sa pentru a-l curăţa, liniştindu-se imediat când e din nou lipit de pielea mamei sale.

Filmuleţul, cel mai probabil filmat de tatăl bebeluşului, o arată pe mama micuţului vorbindu-i mereu, părând a fi filmat într-o ţară latino-americană, scrie Daily Mail. Filmuleţul a devenit viral, fiind vizionat de milioane de persoane din întreaga lume.

Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?